مجله اينترنتي هلو

فيله مرغ سوخاري

آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما مردم ايران است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا لذت خواهيد برد نوش جان

به ادامه مطلب برويد  ، آموزش آشپزي

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :
فیله مرغ      10 عدد
 پنیر گودا       5 ورق
 نمک، فلفل، ادویه، زعفران     کمی
 پودر سوخاری ریز     یک بسته
پودر سوخاری درشت     یک بسته
تخم مرغ     3 عدد

 
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

 
فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.


در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید

بازنشر : مجله اينترنتي هلو بخش آشپزي

 

 

 

 

 

بيتوته beytoote.com

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی