آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

دوشنبه 24 آبان 1395

فيله مرغ سوخاري

آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما مردم ايران است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا لذت خواهيد برد نوش جان

به ادامه مطلب برويد  ، آموزش آشپزي

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :
فیله مرغ      10 عدد
 پنیر گودا       5 ورق
 نمک، فلفل، ادویه، زعفران     کمی
 پودر سوخاری ریز     یک بسته
پودر سوخاری درشت     یک بسته
تخم مرغ     3 عدد

 
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

 
فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.


در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید

بازنشر : مجله اينترنتي هلو بخش آشپزي

 

 

 

 

 

بيتوته beytoote.com


مطالب مرتبط

تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به مجله اينترنتي هلو است. || طراح قالب avazak.ir