مجله اينترنتي هلو شامل اخبار، مدل لباس، پزشکي، زناشويي، سبک زندگي
طرز تهيه کيک شکلاتي مارتا استوارت

طرز تهيه کيک شکلاتي مارتا استوارت

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو - خانم هاي عزيز با ما همراه باشيد تا طرز تهيه کيک شکلاتي مارتا استوارت را به شما آموزش دهيم

به ادامه مطلب برويد

     شما می توانید از این کیک بعنوان یک عصرانه عالی می تواند برای شما باشد.

   این نوع کیک شکلاتی شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.

زمان: ۴۵ دقیقه
زمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیم

* مواد لازم کیک شکلاتی :

یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ فنجان سرشیر*** کم چرب

*  طرز تهيه کيک شکلاتي

     فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.

      با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.

     مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.

    از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید. . . .

پايان مطلب

روزنه آنلاين  rozanehonline.com

کيک شکلاتي

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی