تهيه مرباي تمشک

تهيه مرباي تمشک

تهيه مرباي تمشک

تهيه مرباي تمشک

ايراني ها مربا خيلي دوست دارند . يکي از اين مربا هاي خوشمزه مرباي تمشک است که در ادامه شما را با طرز تهيه آن آشنا مي کنيم

به ادامه مطلب برويد

+ مرباي تمشک بسيار خوشمزه

+ مواد لازم برای مربا تمشک :
تمشک       ۵۰۰ گرم
شکر       ۵۰۰ گرم
آب      ۱ لیوان

+ مراحل تهیه مربا تمشک :

برای تهیه این مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزیم و آن را هم بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود.

 حالا اجازه می دهیم تا آب جوش بیاید همین که یکی دو تا قل زد کافی است.

ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و می گذاریم بجوشد

بعد تمشک هایمان را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع با هم بجوشند.

بعد تمشک هایمان را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم

در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند.

در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند

حالا مخلوط مان را از صافی رد می کنیم تا تمشک ها از آبشان جدا شوند.
 
مخلوط مان را از صافی رد می کنیم

به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود ۱/۴ الی ۱/۳ لیوان از آبشان را اضافه می کنیم.

به تشمک های داخل صافی حدود ۱/۳ لیوان از آبشان را اضافه می کنیم

حالا مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم.
 
مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم

مخلوط کن را چند پالس می زنیم تا تمشک هایمان کاملا له شوند و یک مخلوط لطیف و کرمی شکل بدست بیاید.

مخلوط کن را چند پالس می زنیم تا تمشک هایمان کاملا له شوند

به همین راحتی مارمالادمان حاضر است فقط باید آن را داخل یک ظرف در دار بریزیم و وقتی کاملا سرد شد در آن را ببندیم و داخل یخچال نگهداری کنیم.

مربا تمشک وقتی سرد شد باید داخل یک ظرف در دار بریزید . . .

پايان مطلب  / www.holoo1.ir

منبع:بيتوته beytoote.com

مرباي تمشک

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی