holoo1.ir

تهيه سه نوع دسر با عسل


چهارشنبه 31 مرداد 1397

تهيه سه نوع دسر با عسل

تهيه سه نوع دسر با عسل

امروز مي خواهيم شما عزيزان را با طرز تهيه سه نوع دسر با عسل آشنا کنيم . اميدواريم لذت ببريد . همراه ما باشيد

 

به ادامه مطلب برويد

آموزش ويژه خانم هاي با سلقيه

+ بستنی توت فرنگی با عسل

در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود می آورد.

نکاتی برای درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل, شیوه درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل

+ مواد لازم برای بستنی توت فرنگی با عسل :
 توت فرنگی خرد شده     دو پیمانه
 موز رسیده خرد شده     دو عدد
ریواس خرد شده      دو عدد
عسل      یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل     دو سوم پیمانه

+ طرز تهیه بستنی توت فرنگی با عسل :

موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.

در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواس‌ها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.

این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.

موز و توت فرنگی‌های یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.

بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

+ چیز کیک عسل و ماست

این چیز کیک طعم ملایم مرکبات دارد و به راحتی و آسانی آماده می شود.
 

+ مواد لازم برای پایه چیز کیک :


 بیسکویت ساقه طلایی خرد شده     دو پیمانه
پوست لیمو رنده شده      یک قاشق چایخوری
نمک      یک چهارم قاشق چایخوری
 کره ذوب شده      یک دوم پیمانه

+ مواد لازم برای داخل چیز کیک عسل و ماست:


 پنیرخامه ای     500 گرم
 ماست خامه ای     دو سوم پیمانه
عسل       یک چهارم پیمانه
 تخم مرغ بزرگ     یک عدد
وانیل     یک قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو     یک قاشق چایخوری

+ طرز تهیه چیز کیک عسل و ماست :

در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای 165 درجه از پیش گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست می کنید اجازه دهید تا خنک شود.

رویه چیز کیک را به این ترتیب درست می‌کنیم: پنیر خامه‌ای،ماست خامه‌ای،عسل و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکویتی قرار دهید و پخش کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت 3-4 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

می توانید کیک را با میوه های تازه تزیین و نوش جان کنید.

+ مافین سیب و عسل

این مافین با طعم عسل و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافین‌ها را با عسل تزیین کنید.

+ مواد لازم برای مافین سیب و عسل :
آرد      300 گرم
بکینگ پودر     یک دوم قاشق چایخوری
سیب پوست گرفته و خرد شده      دو عدد
کره ذوب شده      130 گرم
عسل     200 گرم
شیر     50 گرم
تخم مرغ     2 عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی     کمی

+ طرز تهیه مافین سیب و عسل :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب مافین را آماده کنید.

مواد خشک را به اضافه سیب های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.

قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.

به مدت 30-25 دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است. .. .

پايان مطلب

گرداوري : مجله اينترنتي هلو

منبع:بيتوته beytoote.com

توجه : کپي برداري از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی