طرز تهيه زولبيا باميه براي رمضان | مجله اينترنتي هلو

مجله اينترنتي هلو شامل اخبار، مدل لباس، پزشکي، زناشويي، سبک زندگي
آشپزي : آموزش درست کردن زولبيا باميه در خانه

آموزش درست کردن زولبيا باميه در خانه

بخش آشپزي - درست کردن زولبيا باميه در خانه کار ساده اي است فقط کمي دقت لازم دارد . در اينجا شما را با طرز تهيه زولبيا باميه در خانه آشنا مي کنيم

به ادامه مطلب برويد

 امیدوارم بتونین به راحتی در منزل خودتون زولبیا و بامیه خانگی درست کنین .

 
+ مواد لازم براي تهيه بامیه:

اب دو لیوان

روغن ۴ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۴ عدد

ارد ۲ لیوان

وانیل کمی

شکر ۲ قاشق غذا خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

+ طرز تهیه بامیه:

برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه

تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم.

در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم.
ریختن بامیه در روغن

لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه. بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم .

+ مواد لازم زولبیا:

نشاسته ۲۰۰ گرم
همچنین بخوانید :  طرز تهیه زولبیا و بامیه

ماست ۲۰۰ گرم

ارد ۵۰ گرم

روغن جامد ۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

گلاب ۱ قاشق غذا خوری

+ طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک رو سوراخ کنید .

ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!

+ مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه :

شکر ۳ پیمانه

اب ۱ پیمانه

گلاب ۱ پیمانه

زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری

ابلیمو ۱ قاشق مربا خوری
زولبیا و بامیه
درست کردن شربت زولبیا بامیه
نکات مهم درباره شربت زولبیا و بامیه

تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و شربت ما غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه. اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور. اگر هم ابلیمو نریزید شربتتون شکرک میزنه. . . .

پايان مطلب

گرداوري : مجله اينترنتي هلو

نيک صالحي

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی