holoo1.ir

طرز تهيه مرباي انجير


پنجشنبه 16 شهريور 1396

طرز تهيه مرباي انجير

طرز تهيه مرباي انجير . در ادامه شما با روش تهيه مرباي انجير آشنا خواهيد شد . مربايي خوشمزه و مفيد .

به ادامه مطلب برويد

طرز تهيه مرباي انجير

مواد لازم براي تهيه مرباي انجير :


1 - آبلیمو   ۱ قاشق غذا خوری

2 - گلاب   ۱ قاشق غذا خوری

3 - آب   ۱ لیوان

4 - شکر   ۷۰۰ گرم

5 - انجیر (سیاه بهتر است)   ۱ کیلوگرم

6 - هل   ۱۰ عدد

دستور تهيه مرباي انجير :

- ابتدا انجیرها را بشویید و چوب سر آن را کاملا کوتاه کنید.شکر و آب را مخلوط کرده و درون ظرف مناسبی به جوش آورید و بعد انجیرهای شسته شده و هل شسته شده را به آن اضافه کنید.

- بعد از آنکه مربا چند قل زد شعله را ملایم کنید و اجازه دهید ۲۰تا۳۰دقیقه به آرامی بپزد. گلاب و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و ۵تا۷دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.

- سایر نکات

-  توجه داشته باشد گلاب شما نباید تلخ باشد،در صورت تمایل به جای یک لیوان آب از نصف لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده کنید.

-  اگر دوست دارید بعد از سرد شدن مربا آن را میکس کنید یا آنکه آب بیشتری داخل مربا بریزید و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا انجیرها کاملا له شود

همچنین اگر دوست دارید انجیر کاملا سالم بماند و شیره آن زلال باشد مدت زمان را کمتر کنید و اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید

-  بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد. انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ولی مربا با انجیر سیاه زیباتر و لذیذتر است.
توجه داشته باشد در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود . .

پايان مطلب

بازنشر : مجله اينترنتي هلو - www.holoo1.ir

توجه : کپي برداري از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی