مجله اينترنتي هلو شامل اخبار، مدل لباس، پزشکي، زناشويي، سبک زندگي

طرز تهيه کيک خرمايي / کيک خرمايي براي صبحانه

طرز تهيه کيک خرمايي بسيار مقوي براي صبحانه . در ادامه اين مطلب با طرز تهيه کيک خرمايي آشنا مي شويد

به ادامه مطلب برويد

طرز تهيه کيک خرمايي

+ مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی

1 - تخم مرغ چهار عدد

2 - شکر یک لیوان فرانسه

3 - ماست نصف لیوان

4 - روغن نصف لیوان

5 - بکینگ پودر یک بسته ترکیه

6 - وانیل نصف بسته ترکیه

7 - آرد قنادی دو و نیم تا سه لیوان دسته دار

8 - چیپس خرما یا خرمای خرد شده یک پیاله

+ دستور تهیه کیک خرمایی

زرده و سفیده را جدا کنین. زرده ها را با شکر و وانیل خوب بزنین تا حسابی پف کنه.

       من چهار زرده و یک سفیده رو با شکر زدم و سه تا سفیده رو جداگانه زدم.

بعد ماست و روغن را اضافه کنین و با قاشق چوبی آروم با هم مخلوط کنین (یکطرفه دورانی).

       بعد آرد الک شده با بکینگ پودر را آروم آروم اضافه کنین. تا جایی اضافه کنین که غلظت نه زیاد سفت بشه نه شل باشه.

مابین این دوتا، سفیده زده رو اضافه میکنین. در اون صورت حجم میگیره و حالت پفکی ایجاد میشه.

      بعد ته قالب کاغذ روغنی بندازین یا چرب کنین. یک سوم مواد رو بریزین. روش این لایه داچین بپاشین. خرماهای خرد شده رو که تو آرد غلطوندین آروم روش بگذارین.

بعد دوباره یک لایه مایع کیک بریزین، بعد دارچین بپاشین. بازم خرما بچینین و بعد مابقی مواد کیک رو بریزین روش.

       خرما های مونده رو آروم رو مایع کیک بزارین و روی اون کنجد برشته بپاشین. اگه طعم کنجد دوست دارین مابین لایه ها هم کنجد بپاشین. (من فراموش کردم).

بعد بگذارین تو فر از قبل گرم شده تا به مدت چهل پنج الی پنجاه دقیقه با دمای متوسط بپزه.

       اول حدودا ده دقیقه روی دویست درجه سانتیگراد بگذارین. بعد رو صد و هشتاد بیارین و اجازه بدین حسابی بپزه.

بعد چن ثانیه شعله بالا تا روش هم کمی برشته بشه

پايان مطلب

بازنشر : مجله اينترنتي هلو - www.holoo1.ir

منبع : تصوير زندگي

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی