مجله اينترنتي هلو

براي پخت و پز کدام قابلمه ها بهتر هستند | مجله اينترنتي هلو

کدام قابلمه براي پخت و پز بهتر است ، استفاده مداوم از قابلمه هاي مسي مشکلي دارد،قابلمه مسي يا قابلمه تفلون ، چگونه قابلمه خوب را انتخاب کنيم، خريد قابلمه

کدام قابلمه ها بهتر هستند,قابلمه هاي مسي,قابلمه هاي تفلون,انتخاب قابلمه,

براي پخت و پز کدام قابلمه ها بهتر هستند ؟

شما در آشپزخانه خود از کدام قابلمه ها استفاده مي کنيد؟ آيا استفاده مداوم از قابلمه هاي مسي مشکلي ندارد؟

به ادامه مطلب برويد

بهترين قابلمه ها براي پخت و پز

- این روزها خیلی‌ها علاقه‌مند شده‌اند همچون گذشته از قابلمه‌های سنتی استفاده کنند.

 در حالی که مشکل ورود املاح مس و روی به خوراک‌ها از قابلمه‌هایی که از جنس مس و روی هستند، وجود دارد و بهتر است به طور مداوم و طولانی‌مدتی از آنها استفاده نشود .

-  به نقل از جام جم، در مورد ماهیتابه‌های رژیمی نیز باید گفت از آنجا که پوشش داخلی این قابلمه‌ها از جنس تفلون است، در صورت ایجاد خراش در سطح قابلمه بهتر است آن را کنار بگذارید، چون در این صورت سلامت شما به خطر می‌افتد.

- البته چون در این ماهیتابه‌ها بسته می‌شود، مقدار اکسیژن اطراف مواد غذایی کاهش می‌یابد و فشار داخل قابلمه بیشتر می‌شود. در چنین شرایطی زمان پخت کم می‌شود.

- اگر هم شعله گاز کم باشد خوراک حالت سرخ کرده مطلوبی پیدا می‌کند و نیازی به استفاده زیاد از روغن نیست. پس این ماهیتابه‌ها از این نظر برتری دارند که چربی کمتری به بدن می‌رسانند و سبب اضافه وزن و چاقی نمی‌شوند.

- در مورد زودپز، آرام پز و بخارپز نیز باید گفت استفاده از زودپز برای تهیه تمام غذاها از انواع گوشت و مرغ گرفته تا سوپ و سبزیجات با توجه سرعت پخت و حفظ ویتامین‌های غذا می‌تواند مناسب باشد.

- آرام‌پز هم برای خانم‌های شاغل کاربرد دارد. بخارپز هم ما را به مصرف غذاهای سالم و بدون روغن تشویق می‌کند

پايان مطلب

مجله اينترنتي هلو

منبع : سلامت نيوز

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
کپي برداري از مطالب مجله اينترنتي هلو با ذکر منبع و آدرس سايت مجاز است .
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است .