مجله اينترنتي هلو

چگونه ماقوت درست کنيم،آموزش آشپزي براي خانم ها،کتاب آشپزي

روش تهيه ماقوت,آشپزي,کد بانو,آشپزخانه,

روش درست کردن ماقوت

روش درست کردن ماقوت : اگر قصد تهيه ماقوت را داريد با ما همراه باشيد

به ادامه مطلب برويد

روش تهيه ماقوت - مجله اينترنتي هلو

+ مواد لازم برای ماقوت :
آب      2 لیوان ( 2 پیمانه )
 نشاسته گل      2 قاشق غذاخوری
 شکر      1/3 لیوان
 گلاب       1/4 لیوان
زعفران     به میزان لازم

 + طرز تهیه ماقوت :

- به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.

- آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.

- نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

- اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود.

- چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.

- حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

+ در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.

- اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است

منبع:بيتوته beytoote.com

درست کردن ماقوت

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
مجله اينترنتي هلو کپي برداري از مطالب سايت با ذکر منبع و درج لينک مجله اينترنتي هلو آزاد مي باشد.
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.