مجله اينترنتي هلو

آموزش درست کردن مرغ کنتاکي

براي درست کردن مرغ کنتاکي اين مطلب را در مجله اينترنتي هلو بخوانيد

مرغ کنتاکي,آموزش درست کردن,آموزش آشپزي,آشپزي حرفه اي,

آموزش درست کردن مرغ کنتاکي

آموزش درست کردن مرغ کنتاکي . اگر دلتون مي خواد يه مرغ کنتاکي خوشمزه درست کنيد اين مطلب رو بخونيد

به ادامه مطلب برويد

مواد لازم برای درست کردن مرغ کنتاکی :
مرغ     ۱ عدد بزرگ
 روغن     به میزان لازم
 نمک     به میزان لازم
 فلفل سیاه     به میزان لازم
فلفل قرمز      به میزان لازم
آرد     به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

 
در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

 
تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

 
آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

 تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید

بازنشر : مجله اينترنتي هلو


بيتوته beytoote.com

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
  • توسط الناز در تاريخ 1395/12/21 ساعت 17:58 وب سايت کاربر
    به نظر عالی میاد ولی فقط آرد معمولی بزنیم؟
  • توسط پرهام در تاريخ 1395/11/17 ساعت 11:04 وب سايت کاربر
    اونوقت کامل پخته میشه مغزش خام نمیونه؟
کپي برداري از مطالب مجله اينترنتي هلو با ذکر منبع و آدرس سايت مجاز است .
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است .