آموزش درست کردن خورش فسنجان با به


روش درست کردن خورش فسنجان با به

آموزش درست کردن خورش فسنجان با به      خورش فسنجان درست کنيد و لذت ببريد

به ادامه مطلب برويد

آموزش تهيه خورش فسنجان براي خانم هاي کد بانو

خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

مواد لازم برای خورش فسنجان با به :
 پیاز      ۱ عدد
 گردو     ۵۰۰ گرم
 مرغ     ۴ تکه
رب انار     ۴ قاشق غذاخوری
به     ۱ عدد
نمک     به میزان لازم
ادویه     به میزان لازم


طرز تهیه خورش فسنجان با به :
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیافتد.
در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به :
1- پیاز را ریز خرد کنید.
2- گردو را چرخ کنید.
3- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید.

پايان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: بيتوته  beytoote.com

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی