مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه ميگو سيخي- سايت آشپزي

آموزش تهيه ميگو سيخي

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو در امروز مي خواهد شما را با طرز تهيه ميگو سيخي آشنا کند .برای تهیه این میگو سریع و خوشمزه ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین

به ادامه برويد

در صورتی که میگو دوست دارید و طرفدار غذا‌های آسان، سریع و بی دردسر هم هستید حتما این میگو‌های سیخی خوشگل و خوشمزه رو درست کنید که عاشقش میشید درست کردن این میگو‌ها از آماده کردن گرفته تا طبخ زیر نیم ساعت کار داره و نتیجه هم خیلی خوش طعم و محشره پس به نظرم در اولین فرصت درستش کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه میگو سیخی

+ مواد لازم برای تهیه میگو سیخی

۳۰۰ گرم میگو
۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۱ عدد لیموترش
نمک و فلفل به مقدار لازم

+ مراحل تهیه میگو سیخی

برای تهیه این میگو سریع و خوشمزه ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین.

-حالا میگو هارو به مخلوط اضافه کنین.

میگو هارو به مواد آغشته کنین و بعد میگو‌ها آماده سیخ زدنه. احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی داخل مواد نیست، چون سیرو زعفران خیلی زود کاملا به میگو مزه میدن.

-حالا مثل تصویر میگو هارو به سیخ چوبی بکشین.

داخل یه ماهیتابه مقدار خیلی کمی حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی روغن بریزین و سیخ هارو داخل ماهیتابه بذارین و کمی از مایه زعفران و سیر رو هم اضافه کنین. حالا بدون اینکه در ماهیتابه رو ببندین ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین.

حالا میگو هارو با حرارت متوسط بپزین و گاهی زیرو رو کنین تا هر دو طرف پخته بشه. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو زیر ۱۰ دقیقه است. اگه دوست داشته باشین میتونین زمان پخت رو افزایش بدین تا میگو‌ها سرخ و طلایی هم بشن البته به نظر من با پخت کمتر نرم ترو لذیذ ترن.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

پايان مطلب/

مطالب مرتبط

نظرات براي مجله اينترنتي هلو

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی