مجله اينترنتي هلو
خواص پسته و زعفران براي پيشگيري از سرطان

خواص پسته و زعفران براي پيشگيري از سرطان

بخش خواص ميوه ها در مجله اينترنتي هلو : سرطان بيماري است که خيلي افراد با شنيدن اسمش دچار ترس مي شوند . شايد خيلي از سرطان ها قابل درمان نباشند اما با تغذيه و سبک درست زنگي مي توانيد از اين بيماري پيشگيري کنيد

به ادامه برويد

همونطور که می‌دانید این دو مواد بسیار مقوی و ارزشمند هستن و از زمان های قدیم برای خیلی از بیماری‌ها توصیه می‌‍‌‌‌‎‌شدند.

 این جا شما رو بیشتر با این دو آشنا می‌کنیم و از خواص باور نکردنی پسته و زعفران می‌گوییم.

در ادامه ی این نوشته در سایت تاپیکا به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با خوردن زعفران و پسته از سرطان جلوگیری کنید.

* پسته:

پسته درخت کوچکی است که راس آن در آسیا  قرار دارد. این درخت میوه ای تولید می‌کند که بسیار لذیذ و پرفایده است.

پسته واژه‌ای فارسی است. تولید پسته در ایران بیشتر در شهرستان‌های محولات و رفسنجان است.

برترین پسته، پسته «اکبری»  هست که به علت داشتن مغز بلند و کشیده خود در بازار جهانی به super long pistachio  معروف است. انواع پسته به 2 گروه: گرد و دراز تقسیم‌بندی شده‌اند.

بهترین روش نگهداری پسته در فریزر است.

* خواص پسته:

    پسته مقدارفیبر غذایی زیادی را در خود دارد و می‌تواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.
    مغز و ذهن را تقویت می کند.
    باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در جلوگیری سرطان موثرند.
    جوشانده پوست پسته برای رفع درد مقعدمفیده.
    برای آرام کردن اعصاب مفید است.
    روغن پسته دارای آهن،فسفر، مس و منیزیم است. این روغن به بسیار در صنایع آرایشی و طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    یک منبع خوبآهن است، برای جلوگیری از کم‌خونی مفیده.
    پوست را از آسیب پرتویفرابنفش محافظت می‌کند.
    پسته به ساخته شدن مناسبگلبول‌های قرمز خونی کمک می‌کند.

با خواصی که ذکر شد، خرید پسته از مهم‌ترین موارد در لیست خرید هر خانواده است تا با خرید آن به سلامت بدن خود کمک کند.

* زعفران:

زعفران گیاهی کوچک که دارای ۶ گلبرگ بنفش‌رنگ هستند که ممکن است به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای سه پرچم و 1 مادگی منتهی به کلاله 3‌شاخه نارنجی رنگ هستند.

قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه به نام زعفران که معطر و کمی تلخ است.

در لغتنامه آمده‌است که کلمه‌ی زعفران، عربی است و ریشه آن نامعلوم. شما با دم کردن زعفران یا به اصطلاح زعفران آب کرده می‌توانید از آن استفاده کنید و در غذا بریزید یا دم نوش درست کنید.

* غذاهایی که با زعفران درست می‌شوند:

    شله زرد
    کاچی
    ته چین
    موس زعفرانی
    نخودچی
    سوهان
    مسقطی
    بستنی سنتی

* خواص زعفران:

    زعفران دارای فولیکول‌های زیادی است، که باعث رشد موها می‌شود.
    باعث احساس سیری می‌شود، در نتیجه می‌توانید وزن کم کنید.
    زعفران برای  درمان افسردگی استفاده می‌شود.
    زعفران به عنوان داروی ضدسرطان برای درمان سرطان بسیار موثر است.
    باعث تنظیم چرخه قاعدگی در بانوان می‌شود.
    در زعفران کروسین وجود دارد که اختلال نعوظ آقایان را برطرف می‌کند.
    ادرار آور بوده که برای شست‌وشوی کلیه‌ها و مثانه مفید است.

منبع:عصرايران

پايان مطلب - www.holoo1.ir

خواص پسته،خواص زعفران،پسته ضد سرطان،زعفران پيشگيري از سرطان،درباره پسته و زعفران بدانيد

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی