مجله اينترنتي هلو
آموزش تهيه مرباي به و بادام

آموزش تهيه مرباي به و بادام

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو : يکي از علاقه هاي خانم ها تهيه مربا در خانه است . در اين مطلب روش تهيه مرباي به و بادام را به شما آموزش مي دهيم

به ادامه برويد

* مواد لازم برای مربای به و بادام :
1 - به      1 کیلو
2 - شکر       1 کیلو
3 -  بادام      به مقدار لازم
4 - آب     2 لیوان

* طرز تهیه مربا به و بادام :

ابتدا به ها را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید سپس شکر را با 2 لیوان آب بگذارید جوش بیاید تا شکر حل شود و بعد روی به های تمیز شده بریزید و در یخچال به مدت یک شب بگذارید سپس روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید وقتی پخت مغز بادام ها را به صورت کامل به به ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید. و داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع:بيتوته beytoote.com

پايان مطلب

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی