مجله اينترنتي هلو

طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

سه شنبه 26 شهريور 1398
طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو در اين مطلب آموزش تهيه کوکي بادام زميني عسلي را براي شما آماده کرده ايم

به ادامه برويد

* مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :
1 - عسل      175 گرم
2 -  بادام زمینی تست شده     50 گرم
3 -  کره بادام زمینی      130 گرم
4 - کره      150 گرم
5 -  شکر قهوه ای      50 گرم
6 -  تخم مرغ      2 عدد
7 -  گلاب      1 قاشق غذاخوری
8 -  آرد      180 گرم
9 - جوش شیرین     1/2 قاشق چایخوری
10 - نمک     1/4 قاشق چایخوری

* طرز تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :

    با همزن دستی 100 گرم کره و شکر قهوه ای و 25 گرم عسل و کره بادام زمینی را هم بزنید حدود 2 دقیقه. تخم مرغ و گلاب یا عصاره وانیل را اضافه کنید آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله از هم بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید بپزید.

   پس از پخت کوکی ها را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شوند، پس از خنک شدن بقیه عسل را با مابقی کره با کمی نمک روی حرارت متوسط بگذارید مدام هم بزنید تا بجوشد حرارت را کم کنید 10 دقیقه با حرارت کم روی شعله باشد تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس روی شیرینی ها بریزید.

منبع:بيتوته beytoote.com

پايان مطلب - www.holoo1.ir

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی