مجله اينترنتي هلو
آموزش تهيه دسر هلو و دارچين

آموزش تهيه دسر هلو و دارچين

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو امروز براي شما آموزش تهيه دسر هلو و دارچين را آماده کرده است که در ادامه مي خوانيد

به ادامه برويد

* مواد لازم برای دسر هلو و دارچین :
1 -  هلوی درشت رسیده     3 عدد
2 -  کره      1 تا 2 قاشق غذاخوری
3 -  شکر قهوه ای     2 قاشق غذاخوری
4 -  دارچین      1/4 قاشق چای خوری
5 -  بستنی وانیلی      به مقدار لازم
6 -  سس کارامل     برای تزئین در صورت تمایل

 * طرز تهیه دسر هلو و دارچین :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید.

  شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید.

  دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.

* نکته:

حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که  بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.

منبع:بيتوته beytoote.com

پايان مطلب

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی