close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهيه دسر پاناکوتای رنگین / مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه دسر پاناکوتای رنگین

آموزش تهيه دسر پاناکوتای رنگین

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو شما به ديدن اين مطلب دعوت مي کند . در اين مطلب شما با روش تهيه دسر پاناکوتاي رنگين آشنا خواهيد شد

به ادامه برويد

+ مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :
1 -  شیر      ۳ لیوان
2 -  شکر      ۷ قاشق غذاخوری
3 -  وانیل     نوک قاشق چایخوری
4 -  خامه صبحانه      نصف لیوان
5 -  پودر ژلاتین      ۲ قاشق غذاخوری

* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید 3 قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌

+ طرز تهیه پاناکوتای رنگین :

  ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است.

   حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بنماری شده را به آن اضافه کنید.

 خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.

+ نکته :

می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید.‌

منبع:بيتوته beytoote.com

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

  • تاريخ ارسال : جمعه 25 مرداد 1398
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی