مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه کيک شکلاتي زردآلو

يه پيشنهاد خوب براي خانم هايي که دوست دارن يک کيک خوشمزه درست کنند . کيک شکلاتي زردآلو بسيار خوشمزه و دلچسب همراه ما باشيد

به ادامه برويد

مجله اينترنتي هلو :

+ مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی زردآلو:


-  آرد سفید      1 و 1/2 پیمانه


-  پودر بادام     1/4 پیمانه


-  شیر ولرم      1/2 پیمانه


- شکر      1 پیمانه


- تخم مرغ هم دمای محیط      3 عدد


-  پودر کاکائو      1/3 پیمانه


-  کره     100 گرم


-  شکلات خرد شده     60 گرم


- بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری


- وانیل     1 قاشق چایخوری


- نمک     1 پنس


- زردآلو     6 عدد

 + طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو :

- وقتی کره به دمای محیط رسید با شکر با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را به ترتیب اضافه و هر بار که هر کدام را اضافه می کنید خوب هم بزنید. بعد تخم مرغ بعدی را بریزید. آرد را 3 بار الک کنید و همراه پودر بادام و بکینگ پودر و پودر کاکائو و شیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به خورد هم داده و مخلوط کنید.

 - وانیل و نمک و شکلات را هم در آخر اضافه و مخلوط کنید. کف و دیواره قالب 20 سانت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مایع را داخل آن بریزید با لیسک سطح آن را صاف کنید و زردآلوها نصف کنید و آن را با سلیقه خودتان روی کیک بچینید.

 - روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید (از مغز هسته های زردآلو هم می توانید استفاده کنید).

 - داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 الی 60 دقیقه بپزید. دمای فرها با هم متفاوت است و این زمان ممکن است متغییر باشد. پس بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید.

 - اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است اگر چسبید اجازه بدهید با همین دما بپزد.

 - پودر بادام را خودتان تهیه کنید. می توانید خلال بادام را با غذاساز پودر کنید.

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

کيک شکلاتي خوشمزه

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی