holoo1.ir

طرز تهيه قارچ کاراملي


دوشنبه 27 خرداد 1398

طرز تهيه قارچ کاراملي

طرز تهيه قارچ کاراملي

امروز در بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو شما عزيزان را با طرز تهيه قارچ کاراملي آشنا مي کنيم همراه ما باشيد

به ادامه برويد

* مواد لازم برای قارچ کاراملی :

1  - قارچ     500 گرم

2 -  سس سویا     یک چهارم پیمانه

3 -  سرکه بالزامیک یا سرکه خرما      یک چهارم پیمانه

4 -  نمک و فلفل     کمی

5 -  عسل یا دوشاب     یک قاشق غذاخوری

6 - روغن زیتون     به مقدار لازم

7 - سیر     2 حبه

8 - پودر نشاسته     یک قاشق مرباخوری

* طرز تهیه قارچ کاراملی :

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.

   حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.

   پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.

   این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را ‌می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد. . .

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

قارچ کاراملي

توجه : کپي برداري از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی