مجله اينترنتي هلو

روش تهيه کيک ماست ايتاليايي بسيار خوشمزه

نحوه درست کردن کيک ماست ايتاليايي،کيک ماست ايتاليايي خوشمزه،مواد لازم براي تهيه کيک ماست ايتاليايي،درست کردن کيک ماست ايتاليايي در خانه

کيک ماست ايتاليايي,طرز تهيه کيک,کيک خانگي,آموزش آشپزي,

روش تهيه کيک ماست ايتاليايي بسيار خوشمزه

روش تهيه کيک ماست ايتاليايي بسيار خوشمزه

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو - شما خانم هاي عزيز به راحتي مي توانيد در خانه کيک ماست ايتاليايي درست کنيد که خيلي هم خوشمزه است . در ادامه با طرز تهيه کيک ماست ايتاليايي آشنا خواهيد شد

به ادامه برويد

طرز تهیه کیک ماست ایتالیایی خیلی خیلی آسان است و فقط نیاز به چند ماده ساده دارد که معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند. آرد، تخم مرغ، شکر، روغن، بیکینگ پودر و ماست تنها مواد لازم برای تهیه کیک ماست هستند. البته اگر تمایل داشته باشید می‌توانید روی کیک را با مقداری پودر قند هم تزیین کنید. برای تهیه این کیک می‌توانید از هر نوع ماستی استفاده کنید، اما ماست چکیده نتیجه بهتری می‌دهد و کیک شما بسیار مرطوب و لذیذ می‌شود.

- در ضمن با استفاده از ماست‌هایی با طعم میوه‌ای می‌توانید کیک‌های جدید و متنوع هم درست کنید. کیک ماست را می‌توانید به عنوان یک عصرانه ساده و خوشمزه تهیه کنید و همراه با چای، قهوه یا حتی با بستنی نوش جان کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید.

* مواد لازم برای حدود ۸ نفر :

شکر ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ ۳ عدد درشت

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) یک قاشق سوپخوری

ماست شیرین و پرچرب ۲۵۰ گرم

روغن مایع ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

* روش تهیه کیک ماست ایتالیایی:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به قطر ۲۵ سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.

آن‌گاه شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها سبک و رنگشان روشن شود.

حالا ماست و روغن را بیفزائید و با دور کند همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس مخلوط الک‌کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۳۰ – ۴۵ دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.

اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

حالا در صورت دلخواه روی کیک را با پودر شکر بیارائید. . .

پايان مطلب

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
کپي برداري از مطالب مجله اينترنتي هلو با ذکر منبع و آدرس سايت مجاز است .
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است .