مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه پاکوره يک غذاي هندي عربي

بخش آشپزي - غذاي پاکوره را هم مي توانيد غذاي هندي و هم مي توانيد غذاي عربي بناميد . پاکوره غذاي خوشمزه است که به شما پيشنهاد مي کنيم حتما درست کنيد

به ادامه برويد

مجله اينترنتي هلو

* مواد لازم برای تهیه پاکوره:

1-  آرد نخود خام     نصف پیمانه

2-  آرد سفید     نصف پیمانه

3 -  آب     نصف پیمانه

4 -  تخم گشنیز پودر شده     1 قاشق چایخوری

5 - نمک و ادویه     به مقدار لازم

6 - فلفل سبز تند     به مقدار لازم

7 - خمیر مایع     1 قاشق غذاخوری

8 - سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز)     یک مشت

9 - پیازکوچک     1 عدد

* طرز تهیه پاکوره یا پکوره :

- سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.

- مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنا دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.

- به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.

- اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک ثاشق آرد سفید اضافه کنید. . . .

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

پاکوره

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی