طرز تهيه حلواي پسته براي ماه مبارک رمضان | مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه حلواي پسته براي ماه مبارک رمضان

طرز تهيه حلواي پسته براي ماه مبارک رمضان

طرز تهيه حلواي پسته براي ماه مبارک رمضان

تازه هاي آشپزي - حلواي پسته خوشمزه و مقوي مناسب براي ماه رمضان . با مجله اينترنتي هلو همراه شويد تا طرز تهيه حلواي پسته را ياد بگيريد

به ادامه برويد

+ مواد لازم برای حلوای پسته :

1 - آرد       250 گرم
2 - کره       170 گرم
3 - روغن مایع      65 میلی لیتر
4 -  پسته پودرشده      50 گرم
5 - پودر هل     1 قاشق سوپخوری
6 - رنگ سبز خوراکی     به میزان لازم

+ مواد لازم شربت:

1 -  آب     250 میلی لیتر
2 -  شکر     250 گرم

+ طرز تهیه حلوا پسته :

ابتدا شیره حلوا را آماده کنید، به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را زیاد کنید تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سپس آرد را در قابلمه ای دیگر بریزد روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد به حدی هم بزنید که آردتان دیگر بوی خامی ندهد. بعد کرده تا اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز اضافه کنید تا شیره جذب آرد شود.

سپس رنگ سبز، پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و در صورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. می توانید داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی، حلوای پسته را تزیین کنید. به هر صورتی که می توانید و دوست دارید می توانید آن را تزیین کنید. . . .

پايان

بازنشر : مجله اينترنتي هلو بخش آشپزي

منبع:بيتوته beytoote.com

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی