مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه موتبک غذاي بسيار خوشمزه | مجله اينترنتي هلو

چگونه موتبک درست کنيم،روش تهيه موتبک،موتبک غذاي خوشمزه و لذيذ،عکس موتبک غذاي دلچسب،مواد لازم براي تهيه موتبک

غذاي موتبک,تهيه موتبک,موتبک خوشمزه,عکس موتبک,

طرز تهيه موتبک غذاي بسيار خوشمزه

طرز تهيه موتبک غذاي بسيار خوشمزه

تازه هاي آشپزي - موتبک يک غذاي بسيار خوشمزه که به راحتي هم مي توانيد درست کنيد . مجله اينترنتي هلو مي خواهد در اين مطلب به شما روش تهيه موتبک را آموزش دهد

به ادامه برويد

+ مواد لازم براي تهيه موتبک :

1 - برنج – ۴۰۰ گرم
2 - گوشت گوسفندی - ۳۰۰ گرم
3 - مرغ - به میزان لازم (در صورتی که گوشت نمی‌خواهید)
4 - پیاز- ۱۵۰ گرم
5 - شوید- یک ونیم پیمانه
6 - رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
7 - زردچوبه - نصف قاشق مربا خوری
8 - پودرتخم گشنیز –نصف قاشق مرباخوری
9 - دارچین –نصف قاشق چای خوری
10 - چوب دارچین- یک عدد
11 - فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری
12  - برگ مو- ۲ عدد
13  - نمک - به میزان لازم
14 - روغن - به میزان لازم

+ طرز تهیه موتبک :

برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، پیاز چهار قاچ، برگ بو، چوب دارچین، فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید.
در قابلمه‌ای دیگر پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.


- شوید را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.


- برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید). پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.


- گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا و درروغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب بکشید و با چاشنی گشنیز میل کنید. . ..

گرداوري : بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.