مجله اينترنتي هلو

غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر | مجله اينترنتي هلو

غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر پروفسور راس و تیمش ترکیبات‌های دیگر نمک که کلرید سدیم (اصلی‌ترین ماده معدنی نمک مصرفی روزانه مردم) کمتری دارد، بررسی کردند . . به ادامه برويدبخش پزشکي مجله اينترنتي هلو - مسلما مصرف غذاهای کم نمک سالم‌تر است اما این غذاها مزه دلخواه را ندارند چراکه سدیم کمتری دارند. اما محققان حالا ادعا کرده‌اند که راهی برای نگه داشتن مزه نمک بدون اینکه واقعا نمک زیادی به غذا بزنند، پیدا کرده‌اند.+ شرکت کنندگان در این مطالعه هم بعد از مزه کردن غذایی که کلرید…

غذاي خوش نمک,غذاي بي ضرر,پزشکي,

غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر

غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر

پروفسور راس و تیمش ترکیبات‌های دیگر نمک که کلرید سدیم (اصلی‌ترین ماده معدنی نمک مصرفی روزانه مردم) کمتری دارد، بررسی کردند . .

به ادامه برويد

بخش پزشکي مجله اينترنتي هلو - مسلما مصرف غذاهای کم نمک سالم‌تر است اما این غذاها مزه دلخواه را ندارند چراکه سدیم کمتری دارند. اما محققان حالا ادعا کرده‌اند که راهی برای نگه داشتن مزه نمک بدون اینکه واقعا نمک زیادی به غذا بزنند، پیدا کرده‌اند.

+ شرکت کنندگان در این مطالعه هم بعد از مزه کردن غذایی که کلرید سدیم کمتری داشت، اعلام کردند که این غذای کم نمک، مزه غذای قدیمی با همان ترکیب همیشگی نمک را دارد و به همان خوشمزگی است.

این ترکیب تازه از یک چهارم کلرید کلسیم درست می‌شود که به نظر نمی‌رسد برای سلامت انسان ضرری داشته باشد.
سدیم بسیار زیاد می‌تواند فشار خون را بالا ببرد که همین اتفاق می‌تواند منجر به بیماری قلبی یا سکته شود، اما علت مستقیم چاقی نیست.

+ کم نمک اما خوشمزه


+ کارولین راس، پروفسور صنعت غذا از دانشگاه واشنگتن استیت همراه با گروهی از همکارانش این ترکیب نمکی را درست کرده است و می‌گوید: «در واقع این یک دستاورد مخفی است؛ نه مثل عبارت «نمک کاهش یافته» که روی بعضی محصولات نوشته می‌شود و مردم هم معمولا دوستش ندارند. اگر بتوانیم با این روش میزان مصرف نمک مردم را کاهش دهیم، سطح سلامت‌شان را افزایش داده‌ایم و در عین حال غذایی عرضه کرده‌ایم که آنها دوست دارند».

پروفسور راس و تیمش ترکیبات‌های دیگر نمک که کلرید سدیم (اصلی‌ترین ماده معدنی نمک مصرفی روزانه مردم) کمتری دارد، بررسی کردند. آنها نمک‌های دیگر مثل کلرید کلسیم و کلرید پتاسیم را بررسی کردند که هیچ کدام عارضه شناخته شده‌ای برای سلامت انسان ندارند.

با اینکه پتاسیم می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند اما تولیدکنندگان غذا سال‌هاست که از این ماده استفاده نمی‌کنند و مدعی هستند که این ماده به اندازه کافی خوشمزه نیست.


+ به گفته پروفسور راس هم، کلرید پتاسیم ترش‌تر است و اکثر مردم طعمش را دوست ندارند. در این مطالعه، بعضی داوطلبان انواع مختلفی از محلول‌های نمک یا نمک در آب را امتحان کردند اما برخی دیگر ترکیب متفاوتی از نمک را در سوپ گوجه فرنگی امتحان کردند.

+ محققان با این کار قصد داشتند متوجه شونود که ذایقه مردم چه ترکیبی از نمک را می‌پسندند بدون اینکه احساس بی‌مزگی به غذا داشته باشند. آنها متوجه شدند ترکیبی از ۷۸ درصد کلید سدیم و ۲ درصد کلرید کلسیم تفاوت چندانی با ترکیب صددرصد کلرید سدیم ندارد. . ..

پايان

ني ني سايت  ninisite.com

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.