غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر | مجله اينترنتي هلو

غذاي خوش نمک,غذاي بي ضرر,پزشکي,
غذاي خوشمزه و خوش نمک اما بي ضرر پروفسور راس و تیمش ترکیبات‌های دیگر نمک که کلرید سدیم (اصلی‌ترین ماده معدنی نمک مصرفی روزانه مردم) کمتری دارد، بررسی کردند . . به ادامه برويدبخش پزشکي مجله اينترنتي هلو - مسلما مصرف غذاهای کم نمک سالم‌تر است اما این غذاها مزه دلخواه را ندارند چراکه سدیم کمتری دارند. اما محققان حالا ادعا کرده‌اند که راهی برای نگه داشتن مزه نمک بدون اینکه واقعا نمک زیادی به غذا بزنند، پیدا کرده‌اند.+ شرکت کنندگان در این مطالعه هم بعد از مزه کردن غذایی که کلرید…
مجله اينترنتي هلو
خانه
ورود
آپلود
آرشيو
ارتباط با ما
طراح قالب