مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه کلمپه کرماني

پنجشنبه 11 بهمن 1397

طرز تهيه کلمپه کرماني

کلمپه کرماني يک شيريني بسيار خوشمزه و مقوي است . با طرز تهيه بسيار آسان و راحت به شما خانم هاي عزيز پيشنهاد مي کنم حتما اين شيريني خوشمزه را درست کنيد

به ادامه برويد

مجله اينترنتي هلو :

+ مواد لازم برای قسمت میانی کلمپه :
  خرمای چرخ کرده        ۱۵۰ گرم
  پودر هل        ۱/۲ قاشق چایخوری
  پودر دارچین        ۱/۳ قاشق چایخوری
  گردوی خرد شده        ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه کلمپه :
  آرد سفید با کیفیت        ۵۰۰ گرم
  روغن جامد یا روغن محلی        ۲۵۰ گرم
  بکینگ پودر        ۱ قاشق چایخوری
  ماست شیرین        ۱۸۰ گرم
  زرده تخم مرغ        ۲ عدد
  زعفران دم کرده        ۳ قاشق غذاخوری

+ طرز تهیه کلمپه مخصوص کرمان :

ابتدا روغن را با آرد مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر خوب بدست آید. ماست را به همراه زرده‌های تخم مرغ، بیکینگ پودر و زعفران دم کرده باهم مخلوط نمایید و هم بزنید. حالا مخلوط به دست آمده را به خمیر آرد و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا یک خمیر چسبناک به دست آید. روی خمیر را با سلفون بپیچید و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. در این بین میتوانید مواد میانی کلمپه تان را آماده کنید. بعد از ۲ ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و بین دو لایه نایلون قرار دهید و خمیر را پهن کنید. با قالب دایره ای و یا دهانه لیوان خمیر را به صورت دایره ای قالب بزنید.

حالا یک قاشق از مواد داخل کلمپه را روی یک لایه دایره ی شکل قرار دهید و یک لایه ی دیگر خمیر روی آن بگذارید. مهر مخصوص کلمپه را به آرد آغشته کرده و روی خمیر بزنید و دور خمیر را بپیچید. روی کلمپه ها را با سیخ چوبی سوراخ کنید تا پف نکند. حالا کلمپه ها را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید. فر را از قبل روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید کلمپه ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند. بعد بیست دقیقه کلمپه ها را بیرون آورده و در ظرفی بچینید. روی ظرف را سلفون بگیرید تا آرام آرام خنک شوند و کلمپه ها خشک نشوند.

+ طرز تهیه مواد میانی کملپه :

در این دو ساعت تا خمیر استراحت کند، شما میتوانید مواد میانی داخل کلمپه را آماده کنید. گردوی خرد شده و خرمای چرخ کرده را با هم در یک ظرف ترکیب کنید و خوب ورز دهید تا شکل خمیری پیدا کند. حالا پودر هل و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید تا استراحت کند. . . .

پايان مطلب

منبع : نمکستان

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی