مجله اينترنتي هلو

آموزش درست کردن مسقطي انار براي شب يلدا،مواد لازم براي مسقطي انار براي شب يلدا

طرز تهيه مسقطي,مسقطي انار,مسقطي براي يلدا,شب يلدا,

طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

بخش آشپزي - يکي از گزينه براي شب يلدا مسقطي انار است به شما خانم هاي عزيز پيشنهاد مي کنيم حتما درست کنيد

 

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترنتي هلو :

+ مواد لازم برای مسقطی انار :

1 -  شکر     400 گرم

2 -  نشاسته     8 قاشق غذاخوری

3 -  گلاب      100 میلی لیتر

4 -  آب انار     4 لیوان

5 - کره     40 گرم

6 - دانه انار     به مقدار لازم

+ طرز تهیه مسقطی انار :

- نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

- مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

- مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید. . . .

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

مسقطي انار

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
مجله اينترنتي هلو کپي برداري از مطالب سايت با ذکر منبع و درج لينک مجله اينترنتي هلو آزاد مي باشد.
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.