holoo1.ir

طرز تهيه رب انار ترش بسيار خوشمزه

طرز تهيه رب انار ترش بسيار خوشمزه

بخش آشپزي - خواص و فوايد رب انار ترش مثل همان آب انار است . شما خانم هاي عزيز اگر امروز قصد درست کردن رب انار ترش را داريد همراه ما باشيد

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترنتي هلو : رب انار ترکیب ساده‌ای از آب انار، شکر و آبلیمو می‌باشد؛ بنابراین همان فوایدی که از آب انار بدست می‌آید از رب انار نیز می‌توان کسب کرد. آب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین‌های b است که دارای فواید سلامتی بیشماری می‌باشد. در این مطلب طرز تهیه رب انار رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

+ مواد لازم:

دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم
نمک: ۲ قاشق غذا خوری

+  دستور تهیه:

۱. انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید. .

۲. انار‌ها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید. . .

۳. بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید. . .

۴. آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.. .

۵. وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید. . .

۶. در جوش آخر اگر کف‌های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آن‌ها را بردارید. . .

۷. به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود. . .

سایر نکات

استفاده از دیگ مسی باعث می‌شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند. . . .

پايان

تابناک با تو

توجه : کپي برداري از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی