مجله اينترنتي هلو

آموزش درست کردن ترشي گردو

خانم هايي که علاقه دارند ترشي گردو درست کنند اين مطلب را بخوانند اميدواريم براي شما مفيد باشد

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترتني هلو

+ مواد لازم برای ترشی گردو

     گردو
    نمک
    سرکه
    سیر
    ترخان

+  طرز تهیه ترشی گردو

در ابتدا گردوهای کاملا سبز را که پوست دومشان هنوز بسته نشده را باید تهیه کنید که این گردوها باید تقریبا کمی بزرگتر از فندق باشند.

- برای اینکه این گردوها رگ تلخی نداشته باشند، باید آنها را دو بار بجوشانیم و آب را عوض کنیم. برای بار دوم باید بقدری بجوشد که خیلی له یا سفت نشود.

- این گردوها را درون آب ریخته و به مدت 1 روز نگه می داریم و بعضی مواقع آب آن را عوض می کنیم.هر بار آب را ان را میزه میزه می کنیم و وقتی که تلخی گرفته شد برای ترشی انداختن آماده است.


- بعد از اینکه تلخی گردوها گرفته شد، مقداری سرکه و نمک به آب اضافه کنید و چند جوش بدهید.

- بعد از اینکه سرد شد آن را در شیشه میریزیم و برای خوش عطر و خوشبو شدن به آن مقداری نعنا می زنیم و ترخان و چند پر سیر را به آن اضافه می کنیم.


- برای اینکه ترشی برسد حداقل باید سه هفته صبر کنید.

+  نکات تکمیلی در مورد ترشی گردو

    ترشی گردو جزو ترشیجات و شور میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
    ترشی گردو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد  . . .

پايان مطلب

منبع : تاپ ناز - لينک مطلب

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی