close
رزرو هتل

آموزش درست کردن مافين سيب و آناناس

جمعه 06 اسفند 1395
روشي براي درست کردن مافين سيب و آناناس
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

آموزش درست کردن مافين سيب و آناناس

مافين سيب و آناناس

آموزش درست کردن مافين سيب و آناناس

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

به ادامه مطلب برويد   ، چگونه مافين سيب و آناناس درست کنم

مافين سيب و آناناس

مواد لازم برای مافين سیب و آناناس :
سیب پوست گرفته و خردكرده       400 گرم
 آرد     300 گرم
 بكینگ پودر      2 قاشق چایخوری
دارچین       2 قاشق چایخوری
نمک     یک چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه ای     125 گرم
شیر     350 میلی لیتر
تخم مرغ      2 عدد
وانیلین     یک چهارم قاشق چایخوری
كره آب كرده و سردشده     150 گرم
گردو برشته و خردكرده     60 گرم
آناناس خردكرده     100 گرم

طرز تهیه مافين سیب و آناناس :

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول های كاغذی بپوشانید. آن گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنک شود.

سپس آرد، بكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الک كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخم‌مرغ ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون حفره‌ مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌ شدن هم بزنید.

اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ مصرف است.

یادآوری:

• برای تهیه‌ كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن گاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.

• از هم زدن زیاد مایه‌ مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفت شدن آن می‌شود.

• اینک مایه را درون كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

پايان مطلب

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

 

 

 

 

 


بيتوته beytoote.com

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی