مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه جوجه فسنجان

جوجه فسنجان,آشپزي,

روش تهيه جوجه فسنجان ، مواد لازم براي تهيه جوجه فسنجان ، درست کردن جوجه فسنجان در چند دقيقه

طرز تهيه جوجه فسنجان بسيار خوشمزه

طرز تهيه جوجه فسنجان بسيار خوشمزه

طرز تهيه جوجه فسنجان بسيار خوشمزه

امروز مي خواهيم طرز تهيه يکي از خوشمزه ترينها را به شما به شما آموزش دهيم بله جوجه فسنجان ، همراه ما باشيد

 

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترنتي هلو بخش آشپزي

من دو تا سینه مرغ را به اندازه تقریبا دو سانتی برش زدم و چند ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده (یا آب پیاز) و نمک و فلفل و دو قاشق رب انار ترجیحا ترش یا ملس، و حدود ۱۰۰ گرم گردو آسیاب شده و کمی زعفران گذاشتم بماند تا مزه دار شود.

بهتر است داخل زیپ کیپ یا ظرف در دار باشد.

 بعد چند تا سیخ چوبی را از قبل در آب کمی خیس کردم تا موقع پخت نسوزد. جوجه ها را به سیخ کشیدم سپس تابه رژیمی را چرب کردم و سیخ های جوجه را داخل آن چیدم و گذاشتم تا وقتی که بپزد. اول شعله را بیشتر کردم خیلی آب نندازد بعد کم کردم تا مغز پخت شود.

دقت کنید اگر زیاد بماند یا شعله زیاد باشد به خاطر وجود گردو و رب انار زود می سوزد و سیاه می شود. من کلا بالا سر آن بودم و دائم می چرخاندم.

البته می توانید کبابی هم بکنید یا داخل فر هم درست کنید. اصل آن هم کبابی است ولی کلا با هر روشی خوشمزه می شود.

اگر اهل غذای ترش و ملس هستید حتما امتحان کنید فوق العاده است حتما آن را امتحان کنید. . ..

پايان

منبع:بيتوته beytoote.com

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی