close
رزرو هتل
آموزش تهيه قيمه نجفي
loading...

مجله اينترنتي هلو

آموزش درست کردن و پختن قيمه نجفي غذاي بسيار خوشمزه و گوشتي

تبليغات كم هزينه در سايت هلو
تبليغات اينترنتي در مجله اينترنتي هلو 

قيمه نجفي

آموزش تهيه قيمه نجفي  

   آموزش آشپزي . درست کردن قيمه نجفي . قيمه نجفي مقوي . قيمه نجفي غذاي خوشمزه

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد

به ادامه مطلب برويد

مواد لازم برای قیمه نجفی :
 گوشت گوسفندی بدون استخوان      250 گرم
 نخود     150 گرم
 پیاز متوسط      1 عدد
 رب گوجه فرنگی      3 قاشق غذاخوری
زعفران آب زده     5 قاشق غذاخوری
کره     50 گرم
دارچین     به میزان لازم
زردچوبه     به میزان لازم
نمک و فلفل     به میزان لازم


طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید

پايان مطلب

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: بيتوته  beytoote.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
نرم افزار هاي اندرويد
اطلاعات کاربري
کدهاي اختصاصي
-------------------
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله اينترنتي هلو وآدرس http://www.holoo1.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد