close
رزرو هتل

آموزش تهيه قيمه نجفي



  • موضوعات
    مطالب تصادفي
    پيوندهاي روزانه
    خانم هاي باردار بخوانند
    آرايش و زيبايي
    تبليغات ارزان در اينجا
      تبليغات در مجله اينترنتي هلو

    تبليغات كم هزينه در سايت هلو

    بخش آرايش و زيبايي مجله اينترنتي هلو
    پزشکي و سلامت
    درباره : سبك زندگي , تازه هاي آشپزي ,

    قيمه نجفي

    آموزش تهيه قيمه نجفي  

       آموزش آشپزي . درست کردن قيمه نجفي . قيمه نجفي مقوي . قيمه نجفي غذاي خوشمزه

    یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد

    به ادامه مطلب برويد

    مواد لازم برای قیمه نجفی :
     گوشت گوسفندی بدون استخوان      250 گرم
     نخود     150 گرم
     پیاز متوسط      1 عدد
     رب گوجه فرنگی      3 قاشق غذاخوری
    زعفران آب زده     5 قاشق غذاخوری
    کره     50 گرم
    دارچین     به میزان لازم
    زردچوبه     به میزان لازم
    نمک و فلفل     به میزان لازم


    طرز تهیه قیمه نجفی :
    گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

    نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

    رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

    این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

    نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
    این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
    می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید

    پايان مطلب

     

     

     

     

     

     

     

     

    منبع: بيتوته  beytoote.com




    لطفا نظر بدهيد () ب : / , / , / , / ,
    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما براي اين مطلب،مطمئن باشيد ما براي نظرات شما احترام خاصي قائليم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    تازه هاي آشپزي
    سلامت و نگهداري کودک
    ?
    مطالب گذشته
    تبليغات در مجله اينترنتي هلو



    Code Center
    تبليغات متني
    ?