مجله اينترنتي هلو

آموزش دم کردن قهوه ترک

چهارشنبه 18 بهمن 1396

آموزش دم کردن قهوه ترک - قهوه ترک نوشيدني بسيار دلچسب

قهوه ترک در اروپا و آسيا طرفدار زياد دارد و ما در اينجا به شما روش دم کردن قهوه ترک را آموزش مي دهيم همراه ما باشيد

به ادامه مطلب برويد

قهوه ترک

+ مواد لازم :
     یک فنجان آب (۵۰ میلی لیتر)
    ۲ قاشق چای خوری قهوه ی خرد شده
    ۱ تا ۴ قاشق چای خوری شکر برای افزودن مزه (در صورتیکه قهوه را تلخ سرو می کنید حذف شود.)

+ طرز تهیه :

۱ -  در مرحله ی اول باید میزان آب را اندازه بگیرید. برای این کار کافیست به تعداد فنجان هایی که می خواهید قهوه درست کنید، یک لیوان آب در قهوه جوش بریزید. یعنی مثلا برای ۴ نفر ۴ فنجان آب لازم است.

۲ -  برای هر فنجان یک قاشق مربا خوری پر قهوه ترک درون قهوه جوش بریزید.

   اگر قصد دارید قهوه تان برای همه شیرین باشد باید از همان اول بعد از اضافه کردن قهوه، شکر به قهوه جوش بیافزایید. در غیر این صورت شکر را در شکرپاش ریخته و کنار فنجان های قهوه نزد مهمان ببرید.

۳  - اکنون شما باید قهوه جوش را روی شعله ملایم بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید.

  اینکار حدود ۳ الی ۴ دقیقه زمان لازم دارد. حواستان به قهوه جوش باشد و آن را فراموش نکنید.

   وقتی قهوه ترک دم می‌کشد کف کرده و بالا می آید. این کف و فوم تیره که روی سطح قهوه ترک ایجاد می شود برای سرو رسمی و فروشگاهی خیلی مهم است.

۴ - در مرحله بعدی قهوه جوش را از روی اجاق بردارید تا کمی کف یا فوم روی آن پایین بیاید.

  یادآوری می کنیم، اگر می‌خواهید قهوه شما غلیظ تر شود قهوه جوش را باید حدود ۱۰ تا ۲۰ ثانیه دوباره روی شعله بگذارید تا مجددا کف کند و بالا بیاید.

    سپس آن را برای چند ثانیه از روی شعله گاز بردارید تا کف فروکش کند. این کار را می‌ توانید ۱ الی ۳ بار دیگر انجام دهید تا میزان غلظت قهوه به حد دلخواه برسد.

۵  - وقتی که قهوه ترک به غلظت مورد نظر رسید، کمی از کف یا فوم روی سطح قهوه را به وسیله یک قاشق مربا خوری درون هر فنجان (فنجان هایی که برای مهمان در نظر دارید.) بریزید.

   سپس قهوه جوش را بردارید و از کنار فنجان شروع به ریختن قهوه کنید تا فنجان پر شود . برای سایر فنجان ها هم همین کار را انجام دهید.

قهوه ی شما آماده است، نوش جان.

+ نکته :

    قهوه جوش مسی برای دم کردن قهوه ی ترک مناسب تر است. برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد استفاده کنید. همچنین حتما از قهوه ی کاملا نرم و آسیاب شده استفاده نمایید.

     برای دستیابی به بهترین طعم و عطر سعی کنید از قهوه های عربیکا استفاده نمایید و یا از ترکیب های قهوه ای که بیشترین درصد تشکیل دهنده آن قهوه عربیکا باشد.

     قهوه ترک را با شیرینی های ترکی مانند باسلوق سرو کنید. . .  .

پايان مطلب

مجله اينترنتي هلو  www.holoo1.ir

منبع: بانوي شهر

مطالب مرتبط

نظرات براي مجله اينترنتي هلو

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

افراد مشهور