مجله اينترنتي هلو

نکاتي مهم براي پختن کيک

یکشنبه 27 مرداد 1398

نکاتي مهم براي پختن کيک

يکي از علاقه هاي بيشتر خانم ها درست کردن کيک است اما قبل از درست کردن کيک بايد به نکاتي مهم توجه کنيد . اگر دفعه اول است که مي خواهيد کيک درست کنيد حتما اين مطلب را بخوانيد

به ادامه برويد

ادامه مطلب

آموزش تهيه بيسکوييت با رويه شکلاتي

يکي از علاقه هاي بيشتر خانم ها آشپزي و يا درست کردن شيريني در خانه است . امروز مي خواهيم روش تهيه بيسکوييت با رويه شکلاتي را به شما آموزش دهيم همراه ما باشيد

به ادامه برويد

ادامه مطلب

چند روش براي نگهداري برنج در خانه

بخش آشپزي - خيلي از خانم ها ممکن است با روش صحيح نگهداري برنج در خانه آشنايي درستي نداشته باشند و همين برايشان مشکل ساز شود . در ادامه شما با چند روش جالب براي نگهداري برنج در خانه آشنا خواهيد شد

به ادامه برويد

ادامه مطلب

آموزش تهيه دسر پاناکوتای رنگین

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو شما به ديدن اين مطلب دعوت مي کند . در اين مطلب شما با روش تهيه دسر پاناکوتاي رنگين آشنا خواهيد شد

به ادامه برويد

ادامه مطلب

طرز تهيه کوکو سيب زميني

بخش آشپزي - کوکو سيب زميني با کمترين مواد و سريعترين زمان تهيه ميشه و خيلي از مردم هم اين غذا رو دوست دارند . در ادامه با طرز تهيه کوکو سيب زميني آشنا مي شويد

به ادامه برويد

ادامه مطلب

بلانچ کردن سبزيجات

چهارشنبه 16 مرداد 1398

بلانچ کردن سبزيجات

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو : بلانچ کردن چيست؟ بلانچ کردن ، یک تکنیک آشپزیه که به کمک اون میتونیم سبزیجات و برخی از مواد  غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداریشون کنیم

به ادامه برويد

ادامه مطلب

طرز تهيه کيک انگليسي خوشمزه و مقوي

خبر خوش براي کساني که کيک انگليسي دوست دارند . در اين مطلب روش تهيه کيک انگليسي براي شما آماده کرده ايم همراه ما باشيد

به ادامه برويد

ادامه مطلب