close
رزرو هتل

با اين آنتي اکسيدان آشنا شويد

پنجشنبه 05 اسفند 1395
بدن به اين آنتي اکسيدان نياز کمي دارد - سلنيوم
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

با اين آنتي اکسيدان آشنا شويد

آنتي اکسيدان با اين آنتي اکسيدان آشنا شويد

دكتر منصور رضايي متخصص تغذيه اذعان داشت: سلنیوم، يكي از مهمترين آنتي اكسيدان‌هاي موجود در بدن و جزء ريزمغذي‌هاست كه بدن به‌مقدار بسيار كم به آن نياز دارد. نياز روزانه هر فرد به اين ماده معدني 50 ميگروگرم است.
اگر این رادیکال ها خنثی نشوند، به‌ طرف استرس اكسيداتيو مي‌رويم. وجود آنتي اكسيدان‌هايي مثل ويتامین E ، C  و سلينوم خنثي كننده راديكال‌هاي آزاد هستند. سلنيوم سرب، آرسنيك، كادميوم را كه فلزات سنگين هستند، از بدن دفع مي‌كند.
نياز به سلنيوم از دوران جنيني شروع مي‌شود و تا سالمندي ادامه دارد. اين عنصر در تكامل قلب و ريه جنين نقش دارد و ما بايد ذخيره سلنيوم داشته باشيم؛ در غير اين‌صورت نوزاد با مشكل كمبود روبرو مي‌شود. از ديگر كاركردهاي سلنيوم روي عملكرد طبيعي غدد تيروئيد است. در كنار يد، كمبود سلنيوم هم باعث كم كاري تيروئيد مي‌شود. اين عنصر در ايمني سلولي و ايمني همورال نيز نقش دارد و كمبود آن با بروز انواع سرطان‌ها، ديابت، آرتريت روماتوئيد، ناباروري در مردان همراه است. از بيماري‌های‌ مغر و اعصاب كه با كمبود سلنيوم مرتبط است، مي‌توانيم به اوتيسم و آلزايمر اشاره نماییم.
سلنيوم از طريق خاك جذب گياه مي‌شود. خاك ما از نظر سلنيوم فقير است و به همين علت گياهي كه در چنين خاك‌هايي رشد مي كند، سلنيوم را از طريق خاك جذب نمي‌كند. اگر دام و طيور از گياهي كه سلنيوم دارند تغذيه شوند، سلنيوم گياه وارد شير، گوشت و تحم مرغ نيز مي‌شود.
اگر بخواهيم دسته بندي كنيم منابع سلنيوم به ترتيب شامل ماهي، دانه ها و مغزها، غلات كامل و حبوبات است. البته دور ريختن آب گوشت و مرغ باعث دور ريختن املاح موجود در آن از جمله سلنيوم مي‌شود و اين به‌شرطي است كه مرغ يا گوشت با آب بسيار زياد طبخ نشده باشند و آبي كه براي طبخ مرغ يا گوشت استفاده شده است، نه كم باشد و نه زياد.
در علم تغذيه، اگر كسي به ماده‌اي حساسيت دارد بايد آن ماده غذايي را حذف كند و از جانشين‌هاي آن ماده با مشورت پزشک استفاده كند.

مجله اينترنتي هلو - تابناک با تو

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی