مجله اينترنتي هلو

غذايي که عضلات را تقويت مي کند و براي خانم هاي باردار مفيد است

خورش گوشت و لوبيا,غذاي تقويتي,خانم هاي باردار,تقويت عضلات,

طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا که براي تقويت عضلات و براي خانم هاي باردار بسيار مفيد مي باشد

غذايي که عضلات را تقويت مي کند و براي خانم هاي باردار مفيد است

غذايي که عضلات را تقويت مي کند و براي خانم هاي باردار مفيد است

مجله اينترنتي هلو : ديگر نيازي نيست براي تقويت عضلات خود از قرص هاي نيرو زا استفاده کنيد ما در اينجا غذايي را به شما معرفي مي کنيم که باعث عضله سازي مي شود و در ضمن براي خانم هاي باردار هم بسيار مفيد است

به ادامه مطلب برويد

خورش گوشت و لوبیا یکی از غذا‌های محلی استان کاشان بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فیبر، نشاسته، سلنیوم، کولین، روی (زینک)، اسید فولیک و اسید چرب امگا ۳ است.

برای بررسی خواص خورش گوشت و لوبیا و اینکه مصرف این خورش برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

 مهم‌ترین خواص خورش گوشت و لوبیا

آقاي حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص خورش گوشت و لوبیا اظهار کرد: این خورش به علت داشتن پروتئین فراوان نقشی موثر در تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن دارد بنابراین برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید است.

    وی درباره خواص دیگر خورش گوشت و لوبیا بیان کرد: این خورش به علت وجود آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲ تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد بنابراین کم‌خونی را رفع می‌کند، خورش گوشت و لوبیا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

      این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورش گوشت و لوبیا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم و ویتامین D استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می‌کند.

     آقاي عظمایی تاکید کرد: فیبر موجود در خورش گوشت و لوبیا به بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند، مصرف این خورش تاثیری چشمگیر در شادابی و طراوت پوست و مو دارد.

    وی تصریح کرد: خورش گوشت و لوبیا به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

     عظمایی یادآوری کرد: خورش گوشت و لوبیا به علت داشتن اسید چرب امگا ۳ و ویتامین B۱۲ شادی و نشاط را در افراد ایجاد و اضطراب، استرس و افسردگی را برطرف می‌کند.

*  مواد لازم برای تهیه خورش گوشت و لوبیا (چهار تا پنج نفر)

1 - گوشت سردست گوسفندی                                    ۳۵۰ گرم
2 - لوبیا سفید                                                                 ۱۰۰ گرم
3 - سیب‌زمینی                                                               یک عدد
4 - پیاز متوسط                                                               ۲ عدد
5 - نمک، فلفل سیاه و پودر زردچوبه                           به مقدار لازم
6 - روغن کنجد یا دنبه                                                 به مقدار لازم
7 - آب                                                                            به مقدار لازم
8 - شیره توت در صورت تمایل                                    ۲ تا سه قاشق غذاخوری
9 - پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین                            به مقدار لازم

*  طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا

- نخست گوشت را به قطعات متوسط خُرد کنید و بشویید.
- لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید.
- پیاز‌ها را نگینی خُرد کنید و با روغن تفت دهید.
- پودر زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.
- گوشت‌های خُرد شده را به پیاز‌های تفت داده شده بیفزایید و تفت دهید.
- مقداری آب به مواد اضافه کنید.
- سیب‌زمینی خُرد شده، لوبیا سفید و نمک را هم به مواد اضافه و صبر کنید تا غذا به خوبی جا بیفتد و بپزد.
- پس از پختن غذا در صورت تمایل شیره توت را به آن بیفزایید.
- خورش گوشت و لوبیا را به همراه نان تازه یا برنج میل کنید. . . .

پايان مطلب

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.