مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه ساق مرغ با سبزيجات بهاري

ساق مرغ با سبزيجات,آموزش آشپزي,

ساق مرغ درست کنيد . روش تهيه ساق مرغ با سبزيجات . چگونه ساق مرغ با سبزيجات تهيه کنيم

آموزش تهيه ساق مرغ با سبزيجات بهاري

آموزش تهيه ساق مرغ با سبزيجات بهاري

امروز مي خواهيم شما خانم ها را با روش تهيه ساق مرغ با سبزيجات بهاري آشنا کنيم . همراه ما باشيد

به ادامه مطلب برويد

آنچه به غذای امروز طعمی خاص می دهد نیز سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است بنابراین بدون نمک و قند اضافه می توانید غذایی لذیذ برای خود آماده کنید.

* مواد لازم :


1 - روغن زیتون      یک قاشق غذاخوری
2 -  ساق مرغ با استخوان      چهار عدد
3 -  نمک      یک دوم قاشق چایخوری
4 -  فلفل سیاه      یک چهارم قاشق چایخوری
5 -  سیب زمینی کوچک     یک فنجان
6 -  مارچوبه     یک و یک دوم فنجان
7 - نخود فرنگی     یک چهارم فنجان
8 - ترخون تازه و خرد شده     به مقدار لازم

* سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
* مارچوبه که به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد

* مواد لازم برای موسیر سرکه ای:


1 - روغن زیتون      یک قاشق غذاخوری
2 -  سرکه انگور      یک قاشق غذاخوری
3 -  موسیر خرد شده      یک قاشق غذاخوری
4 -  سس خردل      یک قاشق چایخوری
5 - نمک     یک چهارم قاشق چایخوری
6 - فلفل سیاه     یک چهارم قاشق چایخوری

* دستور پخت ران مرغ :

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.

به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید.

حدود 10 دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود 5 دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.

سیب زمینی ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند.

مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید.

ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، 12 تا 15 دقیقه.

مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه در فر بمانند.

* آماده کردن موسیر سرکه ای :

روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید. . . .

پايان  .

مجله اينترنتي هلو

منبع : مجله شيرين   www.mshirin.ir

مطالب مرتبط با پست جاري

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
طراحي و کدنويسي قالب توسط رايتم : مرجع وبمستران ايراني صورت گرفته است و طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رايانه اي هرگونه کپي برداري از قالب هاي رايتم پيگرد قانوني دارد.