مجله اينترنتي هلو

زردچوبه و خواص فراوان آن زردچوبه ادويه اي است که در دنيا طرفداران زيادي دارد که البته در ايران بيشتر به عنوان طعم دهنده غذا و رنگ غذا استفاده مي کنند . خيلي از مردم با خواص زردچوبه آشنايي کاملي ندارند. مجله اينترنتي هلو در اين مطلب مي خواهد شما را بيشتر با فوايد زردچوبه آشنا کند به ادامه برويدبه گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایزی هلث اپشنز"، کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه که عامل رنگ زرد روشن این محصول نیز است، مسئول بسیاری از فواید سلامت زردچوبه عنوان شده است. - نتایج یک پژوهش در…