close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه کاچي کرماني که واقعا خوشمزه است

طرز تهيه کاچي کرماني که واقعا خوشمزه است

طرز تهيه کاچي کرماني که واقعا خوشمزه است

قبل از اينکه طرز تهيه کاچي کرماني رو بهتون ياد بديم بهتره بدونيد که کاچی جزو دسرهای سنتی و بومی شهر کرمان است که خواص مختلفی برای بدن دارد. خواصی مانند رفع کم خونی، تقویت قوای جنسی و سیستم ایمنی بدن را می توان نام برد

به ادامه برويد

مجله اينترنتي هلو - کاچی کرمانی از دسته دسرهای با طبیعت گرم به شمار می رود و با افزودن برخی مغزها نیز این گرمی زیادتر هم می شود. *مهم ترین مسئله ای که در روش درست کردن کاچی کرمانی وجود دارد و آن را متفاوت ساخته استفاده از ادویه های مخصوص کاچی کرمانی است.

+ این ادویه شامل موارد زیر می شود که عبارت اند از؛

    زیره سبز
    دارچین
    زنجبیل
    زیره سیاه
    تخم گشنیز
    هل
    جوز هندی

فقط کافی است تا تمام ادویه های گفته شده را با یک دیگر مخلوط کنید و به میزان یک قاشق مرباخوری از آن در کاچی کرمانی استفاده کنید.

+مواد اولیه جهت پخت کاچی لذیذ کرمانی

    یک و نیم پیمانه آرد گندم
    دویست گرم کره
    یک پیمانه شکر
    دو قاشق غذاخوری عسل
    دو قاشق غذاخوری گلاب
    به مقدار دلخواه زعفران
    پنج عدد گردو
    یک قاشق غذاخوری کنجد
    دو قاشق غذاخوری بادام رنده شده
    دو قاشق غذاخوری پسته رنده شده

+ مراحل آماده سازی و تهیه کاچی کرمانی

در ابتدای کار پسته، بادام و گردو را رنده کنید و به حالت پودر دربیاورید.

سپس کنجد را به پودرها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

شکر را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار داده و آن را به حالت شیره ای قوام دربیاورید.

بعد از آماده شدن شیره قوام برای طعم و عطر بهتر گلاب اضافه کنید.

در ادامه طرز پخت کاچی کرمانی کره را روی حرارت ذوب کنید.

حالا آرد گندم را به کره آب شده اضافه کرده و آن را تفت دهید. تا زمانی ادامه دهید تغییر رنگ آرد به طلائی ختم شود.

آسان ترین روش طرز تهیه کاچی کرمانی به لذیذترین شکل ممکن

مرحله اضافه کردن ادویه مخصوص کاچی

پس از طی مراحل بالا بایستی کم کم ادویه های مخصوص کاچی کرمانی را به مواد بیافزایید تا عطر بهتری به خودش بگیرد.

در ادامه طرز تهیه کاچی خوشمزه پودر مغزها را به شیره اضافه کرده و هم بزنید.

شیره را به آرامی به آرد گندم اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کامل یکدست و مخلوط شود.
مرحله دم کردن کاچی کرمانی

در این مرحله لازم است یک دم کنی بر روی در قابلمه گذاشته و زیر آن یک شعله پخش کن قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

تزئین کاچی کرمانی می تواند با استفاده از گل سرخ ، خلال بادام ، خلال پسته و... انجام شود.

امید که با این طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین کاچی را درست کرده و نوش جانتان کنید.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما درباره اين مطلب چيه؟

  • تاريخ ارسال : پنجشنبه 02 آبان 1398
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی