close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه کيک فنجاني شيره انگور بسيار خوشمزه و مقوي

آموزش تهيه کيک فنجاني شيره انگور

آموزش تهيه کيک فنجاني شيره انگور

بخش آشپزي مجله اينترنتي هلو : يه پيشنهاد علي براي خانم هايي که دوست دارند موقع صبحانه يک کيک خوشمزه روي ميز صبحانه باشد ( کيک فنجاني شيره انگور ) همراه ما باشيد تا با روش تهيه اين کيک خوشمزه آشنا شويد

به ادامه برويد

+ مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :

1 -  تخم مرغ درشت      2 عدد
2 -  شکر قهوه ای     4 قاشق غذاخوری
3 -  روغن مایع     6 قاشق غذاخوری
4 - آرد      8 قاشق غذاخوری
5 - شیره انگور      7 قاشق غذاخوری
6 -  دارچین      1/2 قاشق غذاخوری
7 - زنجبیل       1/4 قاشق غذاخوری
8 - بکینگ پودر       1 قاشق مرباخوری
9 - گردو ریز شده     3 قاشق غذاخوری

+ طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :

    ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.

    در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.

منبع:بيتوته beytoote.com

پايان مطلب

  • تاريخ ارسال : دوشنبه 11 شهريور 1398
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی