طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

طرز تهيه مسقطي انار براي شب يلدا

بخش آشپزي - يکي از گزينه براي شب يلدا مسقطي انار است به شما خانم هاي عزيز پيشنهاد مي کنيم حتما درست کنيد

 

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترنتي هلو :

+ مواد لازم برای مسقطی انار :

1 -  شکر     400 گرم

2 -  نشاسته     8 قاشق غذاخوری

3 -  گلاب      100 میلی لیتر

4 -  آب انار     4 لیوان

5 - کره     40 گرم

6 - دانه انار     به مقدار لازم

+ طرز تهیه مسقطی انار :

- نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

- مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

- مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید. . . .

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

مسقطي انار

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی