طرز تهيه خورش بادام زميني يک غذاي مقوي و خوشمزه

طرز تهيه خورش بادام زميني يک غذاي مقوي و خوشمزه

طرز تهيه خورش بادام زميني يک غذاي مقوي و خوشمزه

طرز تهيه خورش بادام زميني يک غذاي مقوي و خوشمزه

خانم هايي که علاقه تنوع نوع غذا دارد و دوست دارند هر روز يک غذاي جديد درست کنند به شما پيشنهاد مي کنيم امروز خورش بادام زميني درست کنيد . طرز تهيه خورش بادام زميني در ادامه مطلب

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترنتي هلو :

+ مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی :

1 - پیاز خرد شده      ۲ پیمانه
2 -  روغن زیتون     ۲ قاشق غذاخوری
3 -  پودر فلفل قرمز     ½ قاشق چایخوری
4 -  سیر رنده شده     ۱ قاشق چایخوری
5 - آب گوجه فرنگی     ۳ پیمانه
6 - آب     ۱ پیمانه
7 - نمک     ۱ قاشق چایخوری
8 - زنجبیل تازه رنده شده     ۱ قاشق چایخوری
9 - جعفری خرد شده     ۱ قاشق غذاخوری
10 - گوجه فرنگی خرد شده     ۲ عدد
11 - بامیه خرد شده     ۱ و نیم پیمانه
12 - کره بادام زمینی      ½ پیمانه

+ طرز تهیه خورش بادام زمینی :

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید. . . .

پايان مطلب

منبع:بيتوته beytoote.com

خورش بادام زميني

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی