close
رزرو هتل
خانم هاي حامله گردو بخوريد / خواص گردو براي جنين
loading...

مجله اينترنتي هلو

در دوران بارداري گردو بخوريد تا ضريب هوشي جنين شما بالا رود ، گردو براي زنان باردار فوايد زيادي دارد

تبليغات كم هزينه در سايت هلو
تبليغات اينترنتي در مجله اينترنتي هلو 

خواص گردو براي جنين

خانم هاي باردار حتما گردو بخوريد ، خوردن گردو براي جنين شما فوايد زيادي دارد

ضریب هوشی جنین هایی که مادران آن ها در دوران بارداری گردو مصرف کرده اند بالاتر است . گِردو یک مغز مقوی و پرخاصیت بوده و بسیاری از مردم آن را در وعده‌ها و میان وعده‌های مختلف مصرف می‌کنند.گردو از منابع سرشار ویتامین و فسفر است
یکی از مواد غذایی که در گروه مغزها قرار می­گیرد. اما آیا جدای از طعم و مزه مطبوع
این ماده غذایی به خواص فوق­ العاده آن توجه کرده ­اید؟

به ادامه مطلب برويد

در دوران بارداري حتما گردو بخوريد

گِردو یک مغز مقوی و پرخاصیت بوده و بسیاری از مردم آن را در وعده‌ها و میان وعده‌های مختلف مصرف می‌کنند.
از فایده ها و تاثیرات مفید مصرف گردو برای مادران باردار و جنین آن ها چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی چه تاثیراتی بر جنین می گذارد ؟

ضریب هوشی جنین هایی که مادران آن ها در دوران بارداری گردو مصرف کرده اند
بالاتر است همچنین مادارن آن ها از بیمار یهای روده ای و سوء هاضمه در امان خواهند ماند .
گِردوی ایرانی یک خشکبار مقوی است و مصرف روزانه یک عدد از آن برای زنان باردار توصیه می شود.
بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گِردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب
تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت می کند و همچنین باعث می شود
تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.

بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند:

گردو خون ساز و تصفيه كننده خون، درمان­ كننده بيماري­هاي ريوي و مسكن
دل پيچه است مرباي گِردو ، ملين بوده و آپانديس را تقويت مي كند، خوردن
گِردو از تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا جلوگيري کرده و خوردن آن
با انجیر و موز مقوی حواس و مغز است . چون گِردو داراي مس مي باشد
بنابراين به جذب آهن در بدن كمك مي كند گردو از بروز حمله قلبی جلوگيری می‌كند.

گِردو با داشتن مواد مغذي زياد غذاي بسيار خوبي است ولي مانند هر چیز دیگر نبايد در خوردن آن افراط كرد و از پنج عدد در روز بیشتر مصرف بشود زیرا برای سلامتی زیان آوراست. زياده روي در مصرف گِردو ، باعث ورم لوزه و زخم دهان مي شود. مخصوصا گِردو براي گرم مزاج ها خوب نيست و معمولا بهتر است اينگونه افراد بعد از خوردن گِردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش و يا كمي سكنجبين يا سركه بخورند. کسانی که ناراحتی معده و کبد دارند نباید گردو بخورند. افراد چاق نیز باید ازآن پرهیز کنند. مغز گردو لطيف است و در اثر ماندن كهنه مي شود و رنگ آن زرد يا قهو ه اي و طعمش تند مي شود و باعث مسموميت خواهد شد و نبايد از آن استفاده شود

نتيجه : خانم هاي حامله گردو را نبايد فراموش کنند

باز نشر : مجله اينترنتي هلو

منبع : نيک صالحي

مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
نرم افزار هاي اندرويد
اطلاعات کاربري
کدهاي اختصاصي
-------------------
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله اينترنتي هلو وآدرس http://www.holoo1.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد