close
تبلیغات در اینترنت
روش درست کردن قليه ماهي، بسيار خوشمزه

روش درست کردن قليه ماهي، بسيار خوشمزه

شنبه 04 دي 1395

روش درست کردن قليه ماهي

روش درست کردن قليه ماهي  ، قليه ماهي خوشمزه ، پخت قليه ماهي ، تهيه قليه ماهي

مجله اينترنتي هلو : در اينجا آموزش درست کردن غذاي بسيار خوشمزه قليه ماهي را آورده ايم

به ادامه مطلب برويد

قليه ماهي درست کنيد

مواد لازم برای قلیه ماهی :

ماهی :•: 2 کیلوگرم

(از نوع ماهی های شیر ، سنگسر ، هامور یا شوریده)

پیاز متوسط :•: 3 تا 4 عدد

گشنیز :•: 1 کیلو گرم

شنبلیله :•: 250 گرم

تمبر هندی :•: 200 گرم

زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار لازم

سیر :•: 1 بوته

روغن :•: 200 گرم


طرز تهیه قلیه ماهی :

برای تهیه قلیه ماهی ابتدا سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم.

پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم.

سبزی قلیه ماهی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.

ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم.

تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛

زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می‌کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در قلیه ماهی می‌ریزیم

و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم

نمکستان namakstan.ir


مطالب مرتبط