رابطه زناشويي مدل لباس آرايش و زيبايي خانم هاي باردار
  • پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

    پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

  • دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

    دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

  • اولين نخ سيگار در نوجواني

    اولين نخ سيگار در نوجواني

  • استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

    استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

  • نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

    نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

  • عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

    عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

  • خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

    خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

  • دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

    دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

  • اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

    اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

  • سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

    سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

تبليغات در سايت تبليغات در سايت

 

کبد چرب ، کبد چرب درمان گياهي ، کبد چرب طب سنتي ،عوارض کبد چرب ،رژيم غذايي کبد چرب

کبد چرب

ويتامين هاي مفيد براي کبد

ویتامین‌های ب 6، فولیک اسید، ب 12 و بتاین (ترکیبی که در اسفناج به مقدار زیاد یافت می‌شود) از جمله ویتامین هایی هستند که از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می‌کنند و...

به ادامه مطلب برويد

بيماري هاي کبد

پیشگیری از کبد چرب

کبد چرب در طول چند دهه اخیر در جهان شیوع بالایی پیدا کرده است. مصرف غذاهای فرآوری شده به شکل گسترده در بین مردم، بی‌تردید مهم‌ترین دلیل این عارضه است. این درحالی است که جگر تقریباً در منوی غذایی ما ایرانی‌ها کمرنگ شده و تخم مرغ قربانی فراخوان ضد کلسترول شده است!

 مصرف فروکتوز و شکر 30 درصد در جامعه ما افزایش یافته و مصرف اسیدهای چرب امگا6 دو برابر شده است. تغییر الگوی غذایی نسل جدید در ایجاد همه‌گیری کبد چرب نقش اساسی دارند.

 کبد چرب و مهم ترین عوامل همه گیر شدن آن در جامعه

    -مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده با کالری بالا و ارزش غذایی کم
    -شکر
    -فروکتوز
    -روغن های کارخانه ای

 
رژیم غذایی و ژنتیک در ایجاد کبد چرب نقش اساسی دارند.

 پیشگیری از ابتلا به کبد چرب با این ویتامین ها و سبک زندگی

    -ویتامین‌های ب 6
    -فولیک اسید
    -ویتامین ب 12
    -بتاین (ترکیبی که در اسفناج به مقدار زیاد یافت می‌شود)
    -مصرف تخم مرغ ارگانیک همراه زرده آن
    -جگر
    -سیراب و شیردان
    -حذف روغن‌های مضر مایع و گیاهی
    -کاهش مصرف شکر و فروکتوز(قند میوه که در نوشابه و آب میوه بیش از اندازه یافت می‌شود)
    -ورزش مستمر

 فواید زرده تخم مرغ در درمان کبد چرب

زرده تخم مرغ بر خلاف تصور عوام نه تنها کلسترول خون را بالا نمی‌برد بلکه کلسترول مفید را افزایش داده و از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند.

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

منبع: نيک صالحي

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خواص ميوه ها و ادويه ها

بهترين و جديد ترين آموزش آرايش و زيبايي