close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه کيک اسفنجي - مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه کيک اسفنجي - مجله اينترنتي هلو

یکشنبه 10 تير 1397
طرز تهيه کيک اسفنجي - مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه کيک اسفنجي

کيک اسفنجي مورد علاقه خيلي ها است شما هم حتما از دوستداران کيک اسفنجي هستيد . با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه کيک اسفنجي آشنا شويد

به ادامه مطلب برويد

مجله اينترتني هلو :

* مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

  1-  تخم مرغ : ۷ عدد
  2-  شکر : ۲۷۵ گرم
  3-  آرد : ۳۰۰ گرم
  4-  آب سرد : ۱/۳ پیمانه
  5-  عسل : یک قاشق غذا خوری
  6-  بکینگ پودر : یک قاشق سوپ خوری سر خالی
  7-  وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کم
  8- خامه قنادی و سس براق فرانسوی : به مقدار لازم ( به مقداری که کیک را با خامه بپوشانید)
  9-  آبمیوه ۵ تا ۶ قاشق غذا خوری برای خیس کردن کیک و در طعم دلخواه
  10-  گردو خرد شده : ۵ قاشق غذا خوری
  11-  دارچین : یک قاشق چای خوری

* طرز تهیه کیک اسفنجی

    فر را ۲۰ دقیقه قبل از آماده شدن خمیر با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.


    برای تهیه کیک اسفنجی باید تخم مرغ ها سرد باشند. به محض خارج کردن تخم مرغها از یخچال شروع به درست کردن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.


    سفیده ها را داخل ظرفی تمیز با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا حجیم و پفکی شوند و به رنگ سفید برفی در بیاید.


    شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه کنید و همزمان حین اضافه کردن مدام با دور تند همزن بزنید.


    در عرض ۳۰ ثانیه همه زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کامل مخلوط شوند.


    آب و عسل را داخل ظرفی باهم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.


    آرد و بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا فضای بین آرد کامل باز شود. آرد را در ۳ مرحله اضافه کنید و مدام با دست هم بزنید.
    قالب را از فر خارج کرده و با روغن ته و دیواره های آن را چرب کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید.


    مواد را داخل قالب بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا بپزد.


    فر را خاموش و بعد از ۱۰ دقیقه کیک را از فر خارج کنید، خود به خود کیک از کناره های قالب جدا می شود، کیک را روی صافی فر برگردانید.

    بعد از خنک شدن کیک را از وسط با استفاده از یک چاقوی تیز برش دهید. روی کیک را با آبمیوه کمی خیس کنید.


    خامه را ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید.


    خامه، دارچین و گردوی خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی یک طرف از کیک که برش داده بودید قرار دهید. سپس قسمت دیگر کیک را روی آن قرار دهید.(میتوانید از موز خرد شده نیز استفاده کنید)
    روی تمام کیک را خامه بکشید و با سس براق فرانسوی روی آن را تزیین کنید.

* نکته ها

سس براق فرانسوی یک نوع روکش برای کیک است که برای تزیین استفاده می شود و می توانید از مغازه وسایل شیرینی پزی تهیه کنید.

    یکی از مهارتهای درست کردن کیک اسفنچی، کیک شیفون، کیک خامه ای، کیک شکلاتی یا کیک وانیلی و بعضی از شیرینی ها مانند رولت خامه ای برای پف کردن آن باید سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
   

برای جدا کردن سفیده از زرده دقت کنید که هنگام جدا کردن نباید حتی ذره ای کوچک از زرده قاطی ظرف سفیده شود.
   

همزن و ظرفی که سفیده ها را در آن هم میزنید، باید کاملا تمیز و خشک باشد و هیچ گونه چربی روی آن نباشد.
   

سفیده را آنقدر با همزن هم بزنید تا به رنگ سفید برفی دربیاید و پف کند.ی وقتی ظرف را برعکس میکنید نباید سفیده از آن بریزد. این کار تقریبا ۶ تا ۸ دقیقه طول میکشد. . . . . . .

پايان

منبع : مجله شيرين    www.mshirin.ir


مطالب مرتبط