close
رزرو هتل

آموزش درست کردن نان کدو بسيار خوشمزه



  • موضوعات
    مطالب تصادفي
    پيوندهاي روزانه
    خانم هاي باردار بخوانند
    آرايش و زيبايي
    تبليغات ارزان در اينجا
      تبليغات در مجله اينترنتي هلو

    تبليغات كم هزينه در سايت هلو

    بخش آرايش و زيبايي مجله اينترنتي هلو
    پزشکي و سلامت
    درباره : سبك زندگي , تازه هاي آشپزي ,

    طرز تهيه نان کدو

    آموزش درست کردن نان کدو بسيار خوشمزه

    طرز تهیه نان کدو ، این نان کدویی معطر به انواع ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یک نان کلاسیک بسیار خوشمزه و دلچسب است.
    این نان سریع را می توان خیلی راحت با پوره کدو درست کرد. طعم و بوی بسیار دلنشینی دارد و برای فصل های پاییز و زمستان بسیار مناسب است

    به ادامه مطلب برويد

    آموزش درست کردن نان کدو بسيار خوشمزه

    مواد مورد نیاز:

     

    ۲۲۰ گرم کره
    ۲۱۵ گرم آرد
    ۱ و ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
    ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
    ۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
    ½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
    ¼ قاشق چای خوری هل آسیاب شده
    ¼ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
    ½ قاشق چای خوری نمک
    ۳۰۰ گرم شکر قهوه ای
    ۲۵۰ گرم پوره کدو
    ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
    ۱ فنجان آجیل از نوع دلخواهتان
    ۲ قاشق غذاخوری مغز تخمه کدو
    ۱ قاشق غذاخوری پودر شکر (به دلخواه)

    طرز تهیه نان کدو :

    این نان کدویی معطر به انواع ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یک نان کلاسیک بسیار خوشمزه و دلچسب است.
    این نان سریع را می توان خیلی راحت با پوره کدو درست کرد.
    طعم و بوی بسیار دلنشینی دارد و برای فصل های پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

    فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی قرار دهید.

    کره را داخل تاوه کوچکی روی شعله کم گاز ذوب کنید. مدام هم بزنید و منتظر بمانید تا کره به رنگ طلایی درآید. در ابتدا کره بیرون می پاشد اما کمی بعد فروکش می کند. تفاله های ته نشین شده کره را جدا کنید. اکنون کره را کنار بگذارید.

    داخل ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، هل، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید.

    شکر قهوه ای و پوره کدو را داخل مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید. سپس خمیر را به کره اضافه کنید.

    تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    سرعت مخلوط کن را کم کنید و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.

    سپس آجیل ها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

    خمیر را داخل قالب بریزید و هسته و پودر شکر را روی آن بریزید.

    به مدت ۵۵ الی ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از پخته شدن از فر بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود.
    کیک را برش دهید و میل کنید

    نيک صالحي




    لطفا نظر بدهيد () ب : / , / , / , / ,
    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما براي اين مطلب،مطمئن باشيد ما براي نظرات شما احترام خاصي قائليم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    تازه هاي آشپزي
    سلامت و نگهداري کودک
    ?
    مطالب گذشته
    تبليغات در مجله اينترنتي هلو



    Code Center
    تبليغات متني
    ?