close
رزرو هتل
آموزش تهيه سوپ اسفناج و پاستا
loading...

مجله اينترنتي هلو

در اينجا طرز تهيه سوش اسفناج و پاستا را به شما آموزش مي دهيم

تبليغات كم هزينه در سايت هلو
تبليغات اينترنتي در مجله اينترنتي هلو 

سوپ اسفناج و پاستا

آموزش تهيه سوپ اسفناج و پاستا 

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

به ادامه مطلب برويد

آموزش آشپزي ،آشپزي حرفه اي ،تهيه غذاهاي خوشمزه

طرز تهيه سوپ اسفناج و پاستا

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :
 پیاز     1 عدد متوسط
 هویج      1 عدد مکعبی خرد شده
 کرفس     2 شاخه خرد شده
سیر       2 حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه     1/3 قاشق چایخوری
قارچ     4 عدد خرد شده
نمک     به مقدار لازم
ریحان خشک     1 قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشن     مخلوطی از هر سه 1 قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی)     یک دسته
پاستا     نیم پیمانه
پنیر پارمزان     به مقدار لازم
خامه رقیق     به مقدار لازم
روغن زیتون     به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا :

پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.

بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.
تازه هاي آشپزي
وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

 

 

 

 

منبع: بيتوته  beytoote.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
نرم افزار هاي اندرويد
اطلاعات کاربري
کدهاي اختصاصي
-------------------
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله اينترنتي هلو وآدرس http://www.holoo1.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد