رابطه زناشويي مدل لباس آرايش و زيبايي خانم هاي باردار
  • پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

    پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

  • دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

    دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

  • اولين نخ سيگار در نوجواني

    اولين نخ سيگار در نوجواني

  • استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

    استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

  • نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

    نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

  • عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

    عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

  • خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

    خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

  • دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

    دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

  • اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

    اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

  • سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

    سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

تبليغات در سايت تبليغات در سايت

آموزش تهيه نان مغزدار

مجله اينترنتي هلو : آموزش تهيه نان مغزدار   چگونه نان مغزدار درست کنيم

در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد

به ادامه مطلب برويد

آموزش تهيه نان مغزدار  درست کردن نان مغزدار   بهترين شيريني را درست کنيد

مواد مورد نیاز :
 مایه خمیر      یک قاشق سوپخوری
آب     یک چهارم پیمانه
 شكر      یک قاشق چایخوری
 روغن مایع     یک دوم پیمانه
ماست پرچرب     یک پیمانه
زنجبیل یا هل     یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ     3 عدد
آرد     به حدی كه خمیر به دست نچسبد
نان مغزدار خوشمزه

 

مواد لازم میانی :
 كره      50 گرم
 آرد     3 قاشق سوپخوری
 زعفران حل كرده     1 قاشق سوپخوری
نان مغز دار لذیذ

 

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:
زرده ی تخم مرغ     یک عدد
 روغن مایع     یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه نان مغز دار لذیذ

 

طرز تهیه نان مغزدار :

مایه خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

تکناز

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خواص ميوه ها و ادويه ها

بهترين و جديد ترين آموزش آرايش و زيبايي