مجله اينترنتي هلو

طرز تهيه خيار شور

طرز تهيه خيار شور در کمترين زمان فقط در سه روز

خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد - با دستور زیر در عرض 3 روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید

به ادامه مطلب برويد

چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.
آموزش تهيه خيار شور در سه روز

واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :
 سیر     2 بته
 شوید خرد شده     به مقدار لازم
* ادویه‎های ترشی      نصف قاشق چای خوری
 فلفل سیاه     نصف قاشق چای خوری
خیار کوچک که برش داده شده باشند     5-6 عدد
سرکه سفید     نصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشی     یک قاشق غذاخوری


* ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )


نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :
سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.


این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت

بازنشر : مجله اينترنتي هلو


بيتوته beytoote.com

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی