close
رزرو هتل

طرز تهيه خورش باميه عربي ، خوشمزه



  • موضوعات
    مطالب تصادفي
    پيوندهاي روزانه
    خانم هاي باردار بخوانند
    آرايش و زيبايي
    تبليغات ارزان در اينجا
      تبليغات در مجله اينترنتي هلو

    تبليغات كم هزينه در سايت هلو

    بخش آرايش و زيبايي مجله اينترنتي هلو
    پزشکي و سلامت
    درباره : سبك زندگي , تازه هاي آشپزي ,

    طرز تهيه خورش باميه عربي

    آموزش تهيه خورش باميه عربي خوشمزه

    مواد لازم :
    گوشت گوسفندي - - 500 گرم
    باميه - - 500 گرم
    رب گوجه‌فرنگي - - 80 گرم
    تمرهندي - - 60 گرم
    آبليمو تازه - - دو قاشق غذاخوري
    آب - - دو ليوان
    دارچين - - نصف قاشق چايخوري
    كره -  - 70 گرم
    گشنيز خرد شده ----- دو قاشق سوپخوري
    عصاره ليموترش --- يك عدد
    سير تازه -   دو حبه
    پياز -- یك عدد
    روغن مايع --- يك پيمانه
    زردچوبه، نمك و فلفل -- به ميزان لازم
    طرز تهيه :
    نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.
    نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود

    بازنشر : مجله اينترنتي هلو


    بيتوته beytoote.com




    لطفا نظر بدهيد () ب : / , / , / , / , / ,
    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما براي اين مطلب،مطمئن باشيد ما براي نظرات شما احترام خاصي قائليم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    تازه هاي آشپزي
    سلامت و نگهداري کودک
    ?
    مطالب گذشته
    تبليغات در مجله اينترنتي هلو



    Code Center
    تبليغات متني
    ?