close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه خورش باميه عربي ، خوشمزه

به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

به سايت مجله اينترنتي هلو خوش آمديد

طرز تهيه خورش باميه عربي ، خوشمزه

طرز تهيه خورش باميه عربي

آموزش تهيه خورش باميه عربي خوشمزه

مواد لازم :
گوشت گوسفندي - - 500 گرم
باميه - - 500 گرم
رب گوجه‌فرنگي - - 80 گرم
تمرهندي - - 60 گرم
آبليمو تازه - - دو قاشق غذاخوري
آب - - دو ليوان
دارچين - - نصف قاشق چايخوري
كره -  - 70 گرم
گشنيز خرد شده ----- دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش --- يك عدد
سير تازه -   دو حبه
پياز -- یك عدد
روغن مايع --- يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل -- به ميزان لازم
طرز تهيه :
نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.
نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود

بازنشر : مجله اينترنتي هلو


بيتوته beytoote.com

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی