close
رزرو هتل

طرز تهيه خورش باميه عربي ، خوشمزه

دوشنبه 02 اسفند 1395
آموزش تهيه خورش باميه عربي ، نحوه پخت خورش باميه عربي
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

طرز تهيه خورش باميه عربي ، خوشمزه

طرز تهيه خورش باميه عربي

آموزش تهيه خورش باميه عربي خوشمزه

مواد لازم :
گوشت گوسفندي - - 500 گرم
باميه - - 500 گرم
رب گوجه‌فرنگي - - 80 گرم
تمرهندي - - 60 گرم
آبليمو تازه - - دو قاشق غذاخوري
آب - - دو ليوان
دارچين - - نصف قاشق چايخوري
كره -  - 70 گرم
گشنيز خرد شده ----- دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش --- يك عدد
سير تازه -   دو حبه
پياز -- یك عدد
روغن مايع --- يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل -- به ميزان لازم
طرز تهيه :
نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.
نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود

بازنشر : مجله اينترنتي هلو


بيتوته beytoote.com

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی